• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.04.2020

14:45

SKANDAL! Dok se država bori protiv koronavirusa ĐILAS PRAVI SPISAK ZA HAPŠENJE NOVINARA KOJI MU NISU PO VOLJI!

Politika

SKANDAL! Dok se država bori protiv koronavirusa ĐILAS PRAVI SPISAK ZA HAPŠENJE NOVINARA KOJI MU NISU PO VOLJI!

Podeli vest

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas u vreme vanrednog stanja zbog koronavirusa u Srbiji nema pametnija posle nego pravi spisak za hapšenje novinara koji mu nisu po volji?!?

 

Umesto da bude zadovoljan što su nadležni organi u rekordnom roku lišili slobode osobu koja mu je putem društvenih mreža pretila smrću, Đilas traži neprijatelje među novinarima i pravi spiskove za hapšenje onih koji ne pišu kako on naredi.

Tako preko svog portala Direktno.rs Đilas, osim poziva na hapšenje Aleksandra Vučića, Gorana Vesića, Nebojše Stefanovića i Milenka Jovanova, traži zatvor i za vlasnike i urednike Informera, Kurira, Alo, Srpskog Telegrafa, Pinka na čelu sa Draganom J. Vučićevićem, Željkom Mitrovićem, Sašom Milovanovićem, Milanom Lađevićem, Igorom Žeželjom, Duškom Vukajlovićem...

Foto: printscreen Twitter

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, uhapsili su juče I. I. (44) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On je osumnjičen da je sa očevog profila na društvenoj mreži Fejsbuk uputio pretnje predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 4 godine

odmah uhapsiti i javno obesiti onog debelog brkića, javno poziva narod na linč, ali narod tako može i njega da linčije,,,batina ima dva kraja,,,

bora

pre 4 godine

Molim Vas UHAPSITE Djilasa, UHAPSITE Djilasa, šta više čekate zar ne vidite da stalno nešto majmuniše, samo izaziva, daje neka lažna obaveštenja, koristi internet, zabranite mu i u ZATVOR, sramota šta radi pred Vašim očima, i puštate ga da uznemirava javnost.

Dragi

pre 4 godine

E moj Vučiću, umesto da pohapsiš bagru, dozvoljavaš da u periodu vanrednog stanja, bagra otvoreno radi protiv države i naroda. Ne boj se ti dobri predsedniče korone...ona će proći, ali glave će ti doći Đilas, njegove pare i oni kojima si najviše valjao, a koje će "kupiti" Đilas. Pusti koronu, sredi stanje u pravosuđu, pohapsi bagru i domaće izdajnike. Ako nećeš, povuci se brate i omogući Srbiji da preživi, jer je crvena linija pređena, pozivom Đilasovog potrčka Brkića na ubistvo Vučića i njegove djece.

petrica22221

pre 4 godine

Pa sklonite ovu barabu jednom iz javnog zivota.Pa nije on drzava u drzavi.Trebalo bi ponovo uvesti petu kolonu

ponosanS

pre 4 godine

Umislio Djiki da je jos u vremenu kad su njegovi uveli vanredno stanje nakon ubistva Djindjica. Tad su vanredno stanje uveli da sakriju tragove svog kriminala i uniste dokaze a usput hapsili sve redom sto im se naslo na putu. Djilas ima amneziju pa misli da od iste dijagnoze boluje ceo srpski narod. Ja mogu da zamislim kolika je njemu muka i tuga kad cuje da Srbija ima skoro 40 tona zlata i vise od 13 milijardi deviznih rezervi a on jadnik ne moze ni da ih samo malo pogleda da ih rukom dotakne. Muke su to brate, muke neizlecive.

Maxmen

pre 4 godine

Pretiti nekome je skoro izvrsenje,to sankcionisati. Ali kad polticarima kaze narod da su lopovi i lazovi,to je istina. Zapamti Djilase svi politicari su lopovi,ali postoje nijanse.Imaju veliki,srednji i mali lopovi. Ti spadas u grupu velikih lopova,To se zna.

zozonbg

pre 4 godine

Covek je bolestan i zarazan. Samo sto za takve postoji vakcina. Treba ga pustiti da lupeta.

Dragan

pre 4 godine

Pa zar misli da će NATO poltroni ponovo PREVARITI NAROD.

laki

pre 4 godine

Uhapsise čoveka kao da je pretio pravom čoveku. A šta je sa Brkicem, on je beli medved.

Rade

pre 4 godine

Stvarno nemogu zamisliti, koliko si glup Djilasu. Mislio sam da si pametniji i u to ubedjivao druge,ali sto te vise gledam sve vise me nerviras . Lepa rec i gvozdena vrata otvara, to vazi i u politici, kako da verujem i u buduce glasam za takvu politiku . Zar nevidis da ti Obradovic umanjuje sanse na izborima?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija