• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2020

20:22

(FOTO/VIDEO) NOVINARKA NOVA.RS ŠIRILA LAŽNE VESTI O STANJU U KCV, a onda je reportažu napravio ROJTERS! Pogledajte kako svetski mediji izveštavaju!

Politika

(FOTO/VIDEO) NOVINARKA NOVA.RS ŠIRILA LAŽNE VESTI O STANJU U KCV, a onda je reportažu napravio ROJTERS! Pogledajte kako svetski mediji izveštavaju!

Podeli vest

Novinarka portala Nova.rs, Ana Lalić, koja je sinoć privedena u Novom Sadu, a danas puštena, širila je lažne vesti o stanju zaštitne opreme na KCV

Novinarka portala nova.rs  koja je privedena zbog objavljivanja netačnih informacija da Klinički centar Vojvodine ima problem sa nedostatkom osnovne opreme i da funkcioniše u potpuno haotičnim uslovima rada u vreme epidemije koronavirusa, te da između ostalog medicinske sestre nemaju zaštitnu opremu i da zbog toga neće da uđu kod pacijenata, pred istražnim organima nijednom nije pokušala da opravda plasiranje ovih neistinitih informacija.  

Foto: Tanjug/Reuters

Dokazano je da je ona lagala, ali je ipak puštena na slobodu.

Foto: Tanjug/Reuters

Nakon njene objave, Rojters je došao u KCV kako bi proverio tačnost ovih navoda, a tamo su imali šta i da vide.

Foto: Tanjug/Reuters

Opreme ima sasvim dovoljno, ima čak i u rezervi, a izmeđuostalog pogledajte u video snimku kako izgleda to:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksa Srbin

pre 4 godine

Nominacija za LAZOVA DANA Dobitnik je " ANA LALIC Cestitamo

Tomić Bane

pre 4 godine

Da se kladimo da će sutra početi priča kako je novinar Rojtersa (po principu autoprojekcije) kupljen od strane srpske vlasti?

8558 Twitter naloga

pre 4 godine

Ne trebaju nam nezavisni novinari. Trebaju nam VR naočare za SNS „stvarnost"...

Gaci

pre 4 godine

Ovo je zemlja srbija gde je sve moguce,neko je lobirao za ovu lazovinu,predsednik sinoc u obracanju nije hteo da govori nista u vezi lazova,......

Mišo

pre 4 godine

Podržavajte lekare, medicinske sestre, podržavajte trud tih ljudi, pomozite im, ovo je njihova borba u vašem interesu, prestanite kritikovati lekare, imunologe, prestanite da im dodajte na muku svojim odvratno provokativnim stavovima, pricajte sa njima, pitajte ih kako im je slikajte njihova umorna lica, suze, slikajte kovčege ljudi koji se nisu izborili sa virusom jer su se možda zarazili u blizini onih kojih nije bilo briga. Pišete o političkim partijama? Koga je briga za partije? Pomozite ljudima da prežive pa živi neka posmatraju ovu odvratnu bitku za preuzimanje vlasti, biće im to tada možda i interesantno, važno, moći će biti fokusirani jer im životi više neće biti ugroženi. Pišite O LEKARIMA, JUNACIMA koji se sami razbpoljevaju pokušavajući da leče vas koji prstima upirete u njih jer mislite da imate pravo da budete uvredjeni, pišite o VOZAČIMA AUTOBUSA, pišite o ČISTAČICAMA, PRODAVAČIMA, VOLONTERIMA, pišite O HEROJSTVU. Nemojte da delite ljude, ne sada. Pišite o svemu što će svakom pomoći u zajedničkoj borbi, nemojte jedni drugima da kopate jame ovakvim pristupom, novinari..prestanite da budete sredstvo u tudjim rukama... molim vas

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija