• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.04.2020

19:04

IMAMO MI JOŠ RIGOROZNIJIH MERA, AKO BUDE BILO POTREBNO UVEŠĆEMO IH! Ana Brnabić se oglasila posle sastanka kriznog štaba, evo O ČEMU JE REČ!

Politika

IMAMO MI JOŠ RIGOROZNIJIH MERA, AKO BUDE BILO POTREBNO UVEŠĆEMO IH! Ana Brnabić se oglasila posle sastanka kriznog štaba, evo O ČEMU JE REČ!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas u intervjuu za TV Prva da postoji još nekoliko rigoronijih mera koje je moguće uvesti ukoliko bude bilo potrebe

- Danas smo na kriznom štabu potvrdili da će zabrana kretanja ovog vikenda biti na snazi od petka od 17 časova do ponedeljka u 5 časova ujutru. Odlučili smo se za ovo zato što se vikendom najmanje poštuje poziv na smanjenje društvenih kontakata - rekla je premijerka.

Kada je reč o uvođenju policijskog časa od 24 sata, premijerka je rekla da je struka za to.

- Struka je za to, ali mi se trudimo da ne pribegavamo tome - istakla je Ana Brnabić i dodala da ima još rigoroznijih mera o kojima se razgovaralo.

- Svakako da je jedna od mogućih mera zatvaranje gradova koji su žarišta - Beograd, Niš, Valjevo, Ćuprija, Novi Pazar. Zatim, pričali smo i o tome da se velike firme zatvore na sedam ili 14 dana, ali to je baš tešk aodluka i zato ih ne donosimo za sada. Zato apelujemo na građane da poštuju mere.

Premijerka je zaključila da bi posle pete i šeste nedelje, možda moglo da dođe do opadanja epidemije.

- Uz gvozdenu disciplinu, uz dodatne restriktivne mere moguće je da ova i sledeče nedelja budu vrhunac epidemije koja onda počinje da opada. Ako se to desi onda smo na konju.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 4 godine

Dok se političari šetaju i vozikaju kolima gde god im se prohte, građane stavili u totalnu izolaciju - u kućni zatvor. Smešno je što sudije kažnjavaju kućnim zatvorom one osobe koje su prekršile kretanje za vreme policijskog časa, jer je oko 2 miliona građana u kućnom pritvoru već skoro mesec dana i bez rešenja sudije. Većini građana ne treba ni povećana penzija ni 100 evra već malo vazduha i sunca koje život znači. Ko je u Evropi ljudima zabranio da ne smeju da izađu iz kuće mesec dana?

Leptir

pre 4 godine

Na neposlušnost podstrekavaju lideri tzv opozicije, naravno ne javno. Da ih ne pominjem znamo ko su. Ne bi li stala privreda

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija