• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

10.04.2020

10:12

DA JE TAČNO DA VUČIĆ IMA KORONU, ON BI VEĆ PET PUTA UMRO! Vučićević o hejterima: Oni čak i bolest njegovog sina koriste za obračun s njim!

Politika

DA JE TAČNO DA VUČIĆ IMA KORONU, ON BI VEĆ PET PUTA UMRO! Vučićević o hejterima: Oni čak i bolest njegovog sina koriste za obračun s njim!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević izjavio je danas gostujući u Jutarnjem programu TV Pink da deo opozicije koji predvode Dragan Đilas i Boško Obradović, ali i njima bliski mediji, koriste situaciju sa koronavirusom da bi urušili sve u Srbiji, a da im je glavna meta, naravno, predsednik Srbije Aleksandar Vučić

 

- Oni čak i bolest njegovog sina koriste na najodvratniji mogući način za politički obračun sa njim. Vučić je na Instagramu objavio jednu rečenicu, da mu je sin pozitivan na koronavirus i da je, zbog stanja u kojem je, primljen i zadržan na Infektivnoj klinici. I umesto da pokažu bar malo ljudskosti ili da makar ćute, Boško Obradović po Đilasovom nalogu na društvenim mrežama kaže da Vučića treba odmah staviti u izolaciju i zabraniti mu da se pojavljuje u javnosti. Na osnovu čega - upitao je Vučićević.

On je naveo i da je tim povodom juče na konferenciji za medije doktorka Kisić Tepavčević jasno rekla da pravila važe za sve, da stručnjaci utvrđuju kontakte onih koji su oboleli i da ako neko treba da ide u karantin, on će ići u karantin bez obzira o kome je reč. 

- To, dakle, važi za sve pa i za predsednika Srbije. Međutim, hejteri ne znaju da li je Vučić bio u kontaktu sa sinom, da li je predsednik testiran ili ne... Predsednik Vučić pripada rizičnoj grupi građana. Kao što znamo, on ima hroničnih problema sa zdravljem. Sećate se da je pre nekoliko meseci završio na VMA zbog srčanih problema. Ne daj Bože, kada bi on dobio ovaj virus . imao bi minimalne šanse da preživi. A ovi iz SzS od početka marta tvrde da je Vučić dobio koronu. Pa da je to tačno on bi do sada pet puta umro. Dakle, jasno je da oni zloupotrebljavaju zarazu za svoje političke ciljeve - poručio je Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 4 godine

Pa sta ocekivati od tih propalih kriminalaca i Tajkuna.

Ceca

pre 4 godine

Vučićeviću, bravo za jučerašnji nastup na konferenciji za štampu! Hvala ti u ime svih nas koji smo zgroženi, a imamo želju da na neki način "zaštitimo" lekare, što nismo u prilici, jer su vrhunski u svom poslu i jako posvećeni!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija