• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

10.04.2020

12:32

ČEDOMIR JOVANOVIĆ: Vučić će iz svega izaći još jači, a to što napadaju doktorku Kisić je sramota!

Politika

ČEDOMIR JOVANOVIĆ: Vučić će iz svega izaći još jači, a to što napadaju doktorku Kisić je sramota!

Podeli vest

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da se su stavovi struke u vezi mera koje su predložene i donete, pokazali ispravnim, i da u ovoj situaciji ne smeju da budu na prvom meštu političkog interesovanja oni koji ne poštuje mere.

„Doktori govore i odlučuju umesto nas, a mi treba da radimo tako da ne bi morali da rade umesto nas", rekao je Jovanović gostujući na Tv Hepi

„Svaka čast lekarima što su definisali strategiju... I ono što je rečeno na prvim konferencijama sada se desilo i evo vidimo da nije virus eksplodirao tako kao i nekim drugim zemljama“, rekao je Jovanović.

On je naveo da mu se ne dopadaju kritike koje su upućeni dr Kisić Tepavčević i lekarima u prethodnom periodu ističući da to nije korektno.

Naveo je da su strašni podaci o broju umrlih u SAD i zemljama, a da se Srbija i druge zemlje u okruženju dobro drže u novonastalim okolnostima.

„U našem regionu postoji ozbiljnost koja je ostala makar u fragmetima iz zajedničke države koja je stvorila sistem zavoda za javno zdravlje i instituta, a ne znam da li druge zemlje imaju zavode za javno zdravlje…“, rekao je Jovanović

Odgovarajući na pitanje da li će Aleksandar Vučić iz ove situacije izaći jači Jovanović je rekao da misli da će biti jači.

"Sada vidimo da nekoga nervira kada se Vučić pojavi u Novom Pazaru i donese respiratore , napali su ga zbog toga.. a to je uvek klizav teren.. Zeleo je da pomogne i pokaže da Beograd vodi računa o svakom delu zemlje. On pokušava u svemu da bude pozitivan a zamislite u sta bi se život pretvorio kada bi čovek drugačije počeo da razmišlja", rekao je Jovanović.

Kada je reč o političkim reagovanjima na mere države Jovanović dodaje da bi bilo besmisleno da kaže da bi Ana Brnabić mogla na drugi način da nastupa.

Ne moraju uvek na prvom mestu da bude oni koji ne poštuje mere i izlazi napolje da bi prošetali, rekao je Jovanović.

Zato bi, smatra Jovanović osim lekarima uveče trebalo javno apaludirati i najstarijim sugrađanima.

„Oni su svašta prošli, imaju male penzije, odlaze sada u 4 ujutru u radnje da kupuju, da nisu dobili pakete pomoći ne bi mogli da žive“, rekao je Jovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojko

pre 3 godine

Slazem se, poiticki stavnovi sad nikako ne smeju da se iznose, a narocito na konferencijama za novinare.

Neš

pre 3 godine

Gospodine Jovanoviću od svih nazovi pozicionara koji ni u najtežim situcijama neznaju šta je prioritet sem njihovih prioriteta. Nisam stranački nastrojen ali zato svaka ti čast na tome što si rekao najbitnije je biti čovek.

Jovan Radovic

pre 3 godine

Izgleda da bi pojedinci vise voleli da na TV gledaju i slusaju Madlen Olbrajt, nego doktoricu Kisic. Ona je dokaz da uz zensku lepotu ide i pamet.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija