• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

10.04.2020

21:26

ERDOGAN ZVAO VUČIĆA - TEMA KORONA, ALI I NASTAVAK SRPSKO-TURSKE EKONOMSKE SARADNJE! Beograd zahvalan na opremi koju je poslala Ankara!

Politika

ERDOGAN ZVAO VUČIĆA - TEMA KORONA, ALI I NASTAVAK SRPSKO-TURSKE EKONOMSKE SARADNJE! Beograd zahvalan na opremi koju je poslala Ankara!

Podeli vest

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan pozvao je večeras telefonom srpskog predsednika Aleksandra Vučića i preneo mu da je svojim pozivom želeo da izrazi podršku predsedniku Vučiću i građanima Srbije u borbi protiv zarazne bolesti COVID-19

Dvojica predsednika su se saglasili da korona virus ne razlikuje nacije i religije i da je saradnja među državama od presudnog značaja za uspešno suprotstavljanje širenju zaraze u svetu.

Kako je saopštila pres služba predsednika Republike, Vučić je, osim na prijateljskoj podršci, Erdoganu zahvalio na konkretnoj pomoći u zaštitnoj opremi koju je Turska pre dva dana poslala u Srbiju, naglasivši da je ona simbol razumevanja i prijateljstva dveju zemalja, posebno kad se zna da Turska ima više od 40. 000 obolelih.

(FOTO/VIDEO) RUSKI PREMIJER ĆE KONTROLISATI SVET, AMERIKA I NATO OVO NE MOGU DA SPREČE! Putin je ovaj put "zabio gol" iz svog šesnaesterca!

Predsednici Srbije i Turske su međusobno izrazili žaljenje zbog žrtava bolesti u Srbiji, odnosno u Turskoj.

Oni su takođe izrazili nadu da će preduzete odgovorne mere predostrožnosti doprineti da gubitak ljudskih života bude što manji, a da će ekonomske mere uticati na to da Srbija, odnosno Turska, ispune svoje planove za budućnost.

RAT KUCA NA VRATA, OPROSTITE SE OD SVETA MEKE MOĆI, ON JE STVAR PROŠLOSTI! Pitanje je samo da li je prvi Iran, Veneceula, ili neko treći?!

Predsednik Vučić i predsednik Erdogan su se dogovorili da se, ubrzo po okončanju pandemije, sastanu i nastave razgovore o srpsko-turskoj ekonomskoj saradnji, kao i saradnji u drugim oblastima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija