• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.04.2020

17:50

SAZNAJEMO! ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! PREMIJERKA DONELA HITNU ODLUKU! Evo koje promene slede!

Politika

SAZNAJEMO! ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! PREMIJERKA DONELA HITNU ODLUKU! Evo koje promene slede!

Podeli vest

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić potpisala je Odluku o formiranju Štaba za upravljanje krizom u nišavskom i topličkom upravnom okrugu. Ovaj štab je oformljen na inicijativu Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID – 19, koji je danas zasedao i kojim predsedava premijerka

Za predsednika štaba za upravljanje krizom imenovan je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, a pored njega za članove su izabrani i epidemiolozi prof. dr Darija Kisić Tepavčević i prof. dr Branislav Tiodorović, infektolog dr Miloš Korać, kao i članovi MUP-a, ministarstva odbrane, BIA, i načelnici okruga.

 

 

6 NEDELJA SMO SE DRŽALI, A ONDA JE GREŠKA JEDNOG ČOVEKA SVE UPROPASTILA! 156 zaraženih iz Doma za stare smešteno u bolnicu




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija