• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.04.2020

12:34

KAD ĆE PENZIONERI MOĆI U ŠETNJU POSLE VASKRSA? Vlada Srbije donosi odluku u 14 sati, odmah POSLE SEDNICE KRIZNOG ŠTABA!

Politika

KAD ĆE PENZIONERI MOĆI U ŠETNJU POSLE VASKRSA? Vlada Srbije donosi odluku u 14 sati, odmah POSLE SEDNICE KRIZNOG ŠTABA!

Podeli vest

Posle vaskršnjih praznika osobe starije od 65 godina moći će triput nedeljno u šetnju! Odluku o terminima kada će naši najstariji sugrađani moći privremeno da izađu iz izolacije Vlada Srbije trebalo bi da donese na sednici u 14 sati, odmah posle sastanka Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa koja počinje u 13 sati, saznaje Informer.rs

 

Prema našim saznanjima, u ovom trenutku se razmatraju još neki detalji ove odluke, sve s ciljem da se maksimalno zaštiti zdravlje najstarijih građana, ali će plan biti spreman do 14 časova, za kada je zakazana sednica Vlade.

Zasad je izvesno da će ova kategorija građana moći da izađe napolje za vreme policijskog časa.

Takođe, trebalo bi da bude ozvaničena odluka o šetnjama svih osoba sa smetnjama u razvoju i autizmom.

Na istoj sednici predsednica Vlade i ministri razmotriće i paket mera kojima će se poljoprivrednicima olakšati nezavidna pozicija, u kojoj su se našli zbog vanrednog stanja, uvedenog zbog koronavirusa..

U planu je usvajanje dve udredbe, kojima će se omogućiti da poljoprivrednici mogu po olakšanim uslovima dobijaju kredite, a predviđa se i novčana pomoć gazdinstvima.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan Dzigurski

pre 4 godine

Red je i da mi penzioneri izadjemo malo iz kuca, nije dobro za nase zdravlje da toliko sedimo unutra.

milankukic

pre 4 godine

to vlada i predsednik treba dobro da razmisle jer to sto pricaju mi nismo kerovi da setamo 30 minuta oko svoje kuce vodite racuna jer cete imati mnogo vise stete ako mi prolupamo dosta smo trpeli svi su imali po 12 sati svaki dan a nama nudite za celu nedelju 8 sati ali treba doneti odluku koji penzioner nenosi masku kazna 50000 hiljada i dozvoliti nam po 3 sata ko hoce svaki dan

milankukic

pre 4 godine

ko je ovde lud pustate da su penzioneri danas mogli u kupovinu a gde je to objavljheno ko zafrkava penzionere

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija