• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.04.2020

11:08

PALMA KAO VOLONTER OBIŠAO DESETAK JAGODINSKIH SELA - PITAO GRAĐANE DA LI IM NEŠTO TREBA, A ONDA... (VIDEO)

Politika

PALMA KAO VOLONTER OBIŠAO DESETAK JAGODINSKIH SELA - PITAO GRAĐANE DA LI IM NEŠTO TREBA, A ONDA... (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma obišao je motorom zajedno sa načelnikom Pomoravskog okruga Goranom Milosavljevićem desetak jagodinskih sela

 

Marković je razgovarao sa meštanima, koji ga iz prve nisu prepoznali, jer je nosio kacigu i bio obučen po propisima i saobraćajnim i onim vezanim za ponašanje tokom vanrednog stanja, a nakon toga su se oduševili kada su videli ko im je doašo pred kapiju.

- Građani na teritoriji Jagodine, i u gradu i u selima, poštuju mere koje su propisali nadležni državni organi. Vrlo je malo ljudi u seoskim dvorištima, uglavnom su svi ili na njivama ili na poslu. Mogu da konstatujem da su Jagodinci veoma disciplinovani i hvala im na tome. Jagodinska lokalna samouprava je uvek sa svojim građanima i svi njeni resursi su, kao i uvek, na raspolaganju građanima. Do sada su volonteri obišli oko 4.000 domaćinstava, kojima je pomoć potrebna i delili pomoć. Zahvaljujući donatorima podelili smo i 3.300 vaskršnjih paketa i nastavljamo da delimo pomoć dok traje vanredno stanje - rekao je Marković.

Palma volonter

Tokom obilaska sela na teritoriji grada predsednik Skupštine grada Jagodine je i volontirao.

Marković je pitao meštane da li im je nešto potrebno, a jedan od njih koji ima više od 65 godina je zamolio, ako može da mu se dostave cigarete, jer mu je pri kraju zaliha i nije mogao da izlazi da kupi, što je Marković lično učino i kupio i doneo cigarete.

Ovaj obilazak došao je tokom vaskršnjih praznika, pa je Dragan Marković Palma sa svojim sugrađanima razmenjivao i uskršnja jaja.

- Sledeće praznike i sledeći Vaskrs da budemo svi na broju i da naredne praznike čekaju cele porodice zajedno - poručio je Palma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 4 godine

Naravno, svi BEZ MASKE i onda se čudimo da neki građani ne poštuju mere, koje je propisala vlada! Stefanoviću, imaš fotografiju, kao dokaz, pa mu pišiti KAZNU!

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija