• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.04.2020

19:40

(FOTO) ŠTA GOD VUČIĆ URADI NE VALJA! SVA TA VRISKA JE ODRAZ NEMOĆI! Nebojša Bakarec razobličio Đilasovce, posle ovih reči NEĆE SMETI DA PISNU!

Politika

(FOTO) ŠTA GOD VUČIĆ URADI NE VALJA! SVA TA VRISKA JE ODRAZ NEMOĆI! Nebojša Bakarec razobličio Đilasovce, posle ovih reči NEĆE SMETI DA PISNU!

Podeli vest

Odbornik SNS u Skupštini Beograda Nebojša Bakarec oglasio se na svom profilu na Tviteru gde je prosto uništio Đilasa i ekipu

Bakarec se u svom tivtu osvrnuo na Dragana Đilasa, Boška Obraovića i Sergeja Trifunovića koji su preko Đikijevih medija napadali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Oni su, pre popuštanja mera, vikali kako je Vučić tiranin i da uvodi "totalitarizam", a sada kada popušta mere, oni ga prozivaju da to radi pred izbore.

Foto: Printscreen Tvitter

- Đilasovci i njihovi mediji 30 dana su histerisali kako "tiranin" Vučić trajno uvodi "totalitarizam". Sad vrište da je Vučić loš, kao, mere je olabavio samo zbog izbora. Šta god da Vučić uradi, ne valja. Ali, odustaše od prazne priče da je "tiranin". Sva ta vriska je odraz nemoći - napisao je Bakarec.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
svetozar

pre 3 godine

Ja neznam meni ovo nemoze dabude jasno nikako sta ceka vucic zasto ne uhapsi dragana djilasa boska obradovica i darastiri jednom zauvek tu bandu od dveri da vise ta banda ne postoji inece biti vise nikskvih zajebancija sanjihove strane u zatvor sa njima zatvori tu stoku kakva opozicija toje sve sama stoka huligani koji su placeni od drugih stranih drzava da prave lom po srbiji zasto seta bagra ne zatvori jednom dole satom bandom od dveri u zatvor sa njima

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija