• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.04.2020

08:52

U ZLATIBORSKOM OKRUGU UKUPNO 85 ZARAŽENIH KORONAVIRUSOM! U poslednjih 24 sata dvoje obolelih, ali i dvoje izlečenih od Covi-19!

Politika

U ZLATIBORSKOM OKRUGU UKUPNO 85 ZARAŽENIH KORONAVIRUSOM! U poslednjih 24 sata dvoje obolelih, ali i dvoje izlečenih od Covi-19!

Podeli vest

U poslednja 24 sata sa područja Zlatiborskog okruga testirano je još 30 osoba, od kojih su dve pozitivne na virus korona, pa tako taj okrug beleži 85 slučaja infekcije.

Zavod za javno zdravlje Užice saopštio je da su dva nova pozitivna slučaja na Kovid-19 zabeležena u Bajinoj Bašti i Novoj Varoši i da su oporavljena još dva pacijenta.

Oporavljeni pacijenti su iz Priboja i Bajine Bašte, a od početka epidemije do danas testirano je 730 osoba i najveći broj obolelih i izlečenih u Zlatiborskom okrugu i dalje beleži Užice -25 zaraženih i pet oporavljenih.

Sledi Bajina Bašta sa 14 pozitivnih na virus korona i sa petoro izlečenih, zatim Prijepolje i Nova Varoš sa po devet potvrđenih slučajeva i po jednim oporavljenim pacijentom.

Arilje ima osam potvrđenih, Priboj beleži sedam pozitivnih i dva oporavljena, a Požega šest slučajeva i dva izlečena.

Sjenica beleži pet pozitivnih i jednog oporavljenog, dok Čajetina ima dva potvrđena slučaja infekcije i ti pacijenti su se i oporavili.

Do sada je oporavljeno ukupno 19 pacijenata.

Broj preminulih od virusa korona sa područja Zlatiborskog okruga iznosi sedam, po dva pacijenta iz Prijepolja i Arilja i još troje njih iz Bajine Bašte, Nove Varoši i Priboja.

Kosjerić je jedina opština u tom okrugu koja ne beleži nijedan slučaj infekcije Kovidom-19.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija