• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

23.04.2020

13:39

OVO SE NE PROPUŠTA! Otvoreno pismo Nebojše Bakareca KOVIDIOTU Siniši Kovačeviću!

Politika

OVO SE NE PROPUŠTA! Otvoreno pismo Nebojše Bakareca KOVIDIOTU Siniši Kovačeviću!

Podeli vest

Na dan kada Vučić otvara novu Kovid bolnicu, tajkun Đilas Vam je poklonio intervju, da lapćete iz njegovog čančeta zvanog "Direktno", piše politički analitičar i kandidat SNS za narodnog poslanika Nebojša Bakarec u otvorenom pismu potpredsedniku Narodne stranke Siniši Kovačeviću

 

Dok država proizvodi lekove protiv Korone, otvara pogone za prozvodnju zaštitne opreme, otvara nove laboratorije, i dok spašava živote, Vi kovidiote Kovačeviću, sa Vašim gospodarima Đilasom, Obradovićem, Trifunovićem i Jeremićem, bulaznite o izborima, bojkotu, nasilnom rušenju vlasti. Vaši gospodari su na Vaskrs uspešno tvitovali. Tajkun Đilas o tome kako šeta kuče. Trifunović se podsmevao građanima „Dobro veče, jel pucate polako?“, prizivao rumunski scenario i rušenje vlasti na ulici. Obradović je najavljivo „revoluciju“ protiv „totalitarnog režima“ i širio laži o migrantskoj politici države. Vaš šef Jeremić se sakrio u mišju rupu, pa ni da pisne. Zato Vi imate napade bolesne fekolalije. Vi ste imućan čovek, Đilas tajkun, a Jeremić bogataš. Pa ipak, nikome od Vas, nije palo na pamet da donira narodu jedan evro, jednu masku! Demonski tvitujete, dajete skaredne intervjue – al donacije ne dajete! Šaka škrtih mizantropa, stipsi i cicija.

Vi ste klasičan primer kovidiota, koji čak i u doba epidemije mrzi svoj narod, koji širi lažne vesti, sabotira mere sistema, pre svega medicinskih eksperata. Kao kovidiot posebne vrste, Vi ste se prvi usudili da vređate naše divne lekare koji se bore za naše živote. Vi ste ih u intervjuu „Danasu“ nazvali: „lekarskom šarlatanijom, ikebanom, zajebantima koji se sprdaju i kesere, pijancima koji podriguju i prave viceve“. Vi ste kovidiot kome je čmar važniji organ od duše, a debelo crevo od srca, kome je važno da je čanče puno, a da li morate klečati da iz njega lapćete, uopšte Vam nije bitno. Važno je da je Vama drobina puna!

U svom ološ elitizmu, u novom intervjuu vi ponovo vređate lekare, ali i sve građane Srbije: „našli su ljude u takozvanoj struci, koji su pristali da lažu za naše dobro, dakle retardiranim građanima trebalo je dozirati istinu (…) njih nekoliko pristali su na tu lagariju (…) nesvesni svoje moralne i krivične odgovornosti (…) pudlice iz struke napišu odgovore, a onda neki novinarčići smišljaju pitanja. Suočen sa panikom da će mrtve starce brojati u stotinama, da će tako značajno oštetiti svoje najpouzdanije biračko telo, odlučuje da ih zatvori, a oni će vaditi braunile iz vena i trčati da glasaju za njega“. U svom demonskom ludilu otišli ste dalje čak i od Trifunovića. On ima bar neko opravdanje – alkohol i drogu. A Vi?

Potom neoprezno i sramno kažete: „Šta opozicija treba da čini. Da ne zapošljava partijski (…) da oduzme oteto i ukradeno“. Auuu. Zaboravili ste da je Vaša supruga 1997. kao funkcionerka stranke na vlasti, po partijskoj liniji zaposlena direktno na položaj gradskog sekretara za kulturu. A potom ste oboje, tada kao funkcioneri stranke na vlasti, od grada Beograda dobili na poklon ogroman stan u vlasništvo. Koliko ari ima taj stan? To ste oteli. Da li ćete sami sebi oduzeti oteto i ukradeno, kako najavljujete? Sumnjam. 

Uz ostale uvrede, kažete: „Vučić je jedna neslana šala“. Koliko vidim, iz svega iznetog, Vi ste jedna kovidiotska tragikomedija. Kad sve ovo pročitate, bićete zabrinuti. Nemojte brinuti, mi kao normalni ljudi znamo da moramo tolerisati vašu zloćudnu manjinu. Građani treba da budu ravnodušni spram vašeg soja, ali uz svest koje zlo činite. Prema Vama i vama sličnima treba se ponašati kao prema prepunoj septičkoj jami - ona je tu, grozno smrdi, ali joj niko ne poklanja pažnju zbog toga što će uskoro biti ispražnjena. Biblijsko „Otkrivenje svetoga Jovana Bogoslova“ kaže: „Ko čini nepravdu, neka čini još nepravdu; i ko je pogan neka se još pogani“.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 4 godine

Bravo za komentar,argumentovano i sadrzajno. Onome kome je upucen nema nista da odgovara ili demantuje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija