• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.04.2020

16:06

KAKO ĆE IZGLEDATI SEDNICA SKUPŠTINE? Poslanici zasedaju u utorak, a OVO ĆE MORATI OBAVEZNO DA IMAJU!

Politika

KAKO ĆE IZGLEDATI SEDNICA SKUPŠTINE? Poslanici zasedaju u utorak, a OVO ĆE MORATI OBAVEZNO DA IMAJU!

Podeli vest

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je danas da će, budući da je sednica Skupštine Srbije najavljena za utorak, svi poslanici morati da se pridržavaju protivepidemioloških mera.

“Postoje protivepidemiološke mere vezane za zasedanje Skupštine. Svi poslanici i svi koji učestvuju u radu parlamenta moraće da se podvrgu protivepidemiološkim merama, da nose zaštine maske, rukavice”, rekao je Gojković na pres konferenciji.

NEKO U KLUPU, NEKO NA GALERIJU, A SVI SA VIZIRIMA I MASKAMA! Evo kako će izgledati PRVA SEDNICA SKUPŠTINE ZA VREME KORONAVIRUSA!

Poslanici će, naveo je Gojković, morati da imaju dovoljne količine dezinfekcionih sredstava za ruke i obuću, sve što je, kaže, uobičajeno u ovakvim situacijima, i moraće da prolaze kroz sve ono kroz šta, na primer, i novinari prolaze kada ulaze u zatvorene objekte.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija