• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

25.04.2020

16:35

PRIČA O STRADANJU SRBA SE PLAĆA! NIJE PROŠLO NI 24 SATA, A VEĆ JE BIVŠI! Gaši uklonjen čim je otkrio Šiptarima istinu o Žutoj kući, zločinima OVK!

Politika

PRIČA O STRADANJU SRBA SE PLAĆA! NIJE PROŠLO NI 24 SATA, A VEĆ JE BIVŠI! Gaši uklonjen čim je otkrio Šiptarima istinu o Žutoj kući, zločinima OVK!

Podeli vest

Premijer lažne drževe u tehničkom mandatu Aljbin Kurti otpustio je političkog savetnika Škeljzena Gašija, navodeći da je to učinio, jer su njegove jucerašnje izjave imale posledice na rad vlade

Kurti je na svom Fejsbuk profilu objasnio da misli da je bolje da debatu u koju je uključen, Gaši ne vodi sa pozicije njegovog savetnika i zahvalio mu na doprinosu, ističući da ceni kritičko mišljenje.

- Postoji toliko mnogo stvari oko kojih se slažemo u sadašnjosti, postoje i stvari iz prošlosti oko kojih se ne slažemo. Gospodin Gaši nije lak sagovornik. Naučio sam to iz ove situacije - napisao je Kurti.

SRBIJA OVO NIJE OČEKIVALA! KURTIJEV SAVETNIK ŠOKIRAO PRIŠTINU! Gaši: Pripadnici OVK su počinili zločine nad srpskim civilima, SVE ŠTO JE NAPISAO DIK MARTI JE TAČNO!

Gaši je izjavio da specijalniizvestilac Saveta Evrope Dik Marti nije antialbanac i dodao da pripadnici nekadašnje OVK jesu počinili zločine nad srpskim civilima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nile

pre 3 godine

Koja to Žuta kuća? Nešto ko i ona izmišljotina u Hagu za Gotovinu, onaj radius od 200m koji ne postoji?

Slađana

pre 3 godine

Je li se to oglasio neki marsovac? Pitam, jer možda jedino na marsu ne znaju za muke srba na Kim,a i za žutu kuću. Sit gladnom ne veruje, a ne dao mu bog da vađenje organa na živo oseti ne svojoj koži! Sramoto!!!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija