• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.04.2020

19:33

STRAVIČNE PRETNJE VUČIĆU I NJEGOVOJ DECI! Pristalica Đilasovog SzS uputio jezive reči predsedniku Srbije! (FOTO)

Politika

STRAVIČNE PRETNJE VUČIĆU I NJEGOVOJ DECI! Pristalica Đilasovog SzS uputio jezive reči predsedniku Srbije! (FOTO)

Podeli vest

Pristalica Đilasovog Saveza za Srbiju koji koristi Tviter profil "Zovem se Ostoja" uputio je stravične pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj deci

Na objavu predsednika Vučića na Tviteru u kojoj piše: "Nemamo pravo da zaboravimo", sa današnjeg polaganja venaca za Dan sećanja na žrtve ustaškog koncentracionog logora Jasenovac u Drugom svetskom ratu, ovaj Đilasov simpatizer odgovorio je pretnjom.

- Nećemo. Samo se nadam da ćemo pišati i na grobove tvoje dece, a ne samo tebe - piše u ovom užasnom tvitu.

Foto: printscreen Tviter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nesa

pre 3 godine

Državo reaguj.Hapsite ovakve maloumnike.U zatvore i ludnice sa ovakvima koji mešaju decu sa politikom.

vreme je

pre 3 godine

da objave njegove podatke i nece mu trebati zatvor..???

Dragica

pre 3 godine

Ovo je stvarno strasno i sramno.Onaj ko je ovo napisao treba da bude kaznjen.U ovakvim teskim trenutcima za sve nas,da se ovako nesto kaze je bruka,sramota....

zora

pre 3 godine

Hrabri ti uvek kazu u lice sta misle a kurve se kriju iza postova i laznih imena.

Deksa

pre 3 godine

najgori na Facebook i instagramu su Borokonj stranica i stranica naziv Droljana privi je toliki mrzitelj,autosovinista i deli lazne vesti i vrsi propagandu najgore vrste!

zdenko

pre 3 godine

Tog retarda koji preti deci ma cija bila ! Proterati iz R.SRBIJE I dozivotno zabraniti ulazak u istu . Nemam reci za takve ??? Kako nazvati tog Licemera , Necoveka !!! ( Neljud )

Robin Hud

pre 3 godine

Ovo prevazilazi sve mjere normalnog i civilizacijskog ponasanja ! Da se odmah razumijemo, apolitican sam ali uvidjam da sve vise postajem politican i da ne mogu vise da ostanem ravnodusan na toliki izliv psovki i mrznje ! Ne izlazim da glasam odavno ali i ova "opozicija" ce da me natjera da izadjem i glasam za Vucica ! Zalosno je da mi nemamo opoziciju jer ovo sto se zove tim imenom treba da promjeni ime u SLJAM, to bi ima bolje stajalo zaista !

Vla

pre 3 godine

Olos ostaje Olos, bagra ostaje bagra Ali BOLESNIK se moze izleciti 20 godina odmora

Kosta

pre 3 godine

Ovoga zatvoriti u ludaru i testirati sve moguce i nemoguce vakcine na njemu. Drzava mora da reaguje jer ovo nije verbalni delikt ovo je poziv na zlodelo. Pseto treba vezati na kratak lanac pa neka posle arlauce.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija