• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2020

22:09

SISAJ KU*AC, JE*O SAM TI SVE PO KUĆI! Pogledajte kakav politički program nude Đilas  i njegov pajtos Sergej! (VIDEO)

Politika

SISAJ KU*AC, JE*O SAM TI SVE PO KUĆI! Pogledajte kakav politički program nude Đilas i njegov pajtos Sergej! (VIDEO)

Podeli vest

Sergej Trifunović, lider PSG i pajtos Dragana Đilasa, tajkunskog političara protiv koga su građani Beograda večeras digli glas, sramnim rečnikom obratio se starijoj gospođi koja mu je komšinica

Trifunović je penzionerki poručio: "Sisaj ku*ac, je*o sam ti sve po kući". 

I to sve samo zato što je gospođa rekla šta misli o tajkunu Đilasu.

Dakle, iz ovoga jasno vidimo Đilasov program za penzionere: "Sisajte ku*ac"!

Pogledajte kako je to izgledalo.

Nakon ovog sramnog događaja, Sergeju to nije bilo dovoljno pa je na Tviteru objavio ovaj video i nastavio sa uvredama na svom nalogu.

Pogledajte kakav je rečnik čoveka koji bi da vodi Srbiju.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ponosanS

pre 3 godine

I takvi bi da upravljaju drzavom i vladaju narodu, sacuvaj nas Boze od takvih Srba.

Fikus

pre 3 godine

To kakav je i šta je Sergej Trifunović već smo odavno i videli i čuli tako da ovo nije ništa novo i nije iznenađenje. Umesto toga, pitam: GOSPODO I GOSPOĐE, ELITO iz PSG da li vas je bar malo sramota da vam je ovakva prostačina na čelu kolone? "Uvažena gospođo" TURAJLIĆ vi sebe i dalje smatrate elitom koja bi da soli pamet u ovoj državi i da drži moralne lekcije? NUNS, UNS, NDNV, EP, EK, DANAS i ostali dušebrižnici, gde ste da dignete glas protiv ovakvog prostakluka predsednika jedne političke partije? Sve OK?

Maxmen

pre 3 godine

Ne igraj se ,sa kako ti kazes Trifunovicu sa matorom vesticom,jer moze te dobro da zaboli glava od nje???

Avram

pre 3 godine

Ovakav nastup,ovaj pogani recnik,ovakve pretnje i vredjanje najbolja je predizborna kampanja za SNS i predsednika SR Srbije Vucica. Narko glumac treba da nastavi na isti nacin i to svakodnevno,sve do izbora. Zavrsice na politickom i glumackom djubristu. Narod pamti a tu su i autenticni snimci. Napred olosu,ljigo,narkomancino,ulizico,prostaku,dziberu.... ti si dokaz da je najjace dvokomponentno lepilo,asfalt i opanak.To kad se uhvati,ni bog ne moze da odvoji.

Duca

pre 3 godine

Zato je rezultat Vucic 57,6% glasova a ova neodgojena spodoba 7,2% pojedose se. Ja uzivam.

Aljbin

pre 3 godine

Ako mu je vec do toga moze da me pozove da mu dam da mi: 1. Sisa ku*ac 2. Da mu je*bem mu sve po kući. Ima moj mejl pa nek se javi da to obavimo.

Rada

pre 3 godine

Pa tvoji roditelji su ti blizi pa se ponudi njima, zasto da ides u komsiluk. Nevaspitano lupetalo

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija