• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.04.2020

11:49

OBRUŠIO SE NA NAŠE MAJKE, BAKE, GRAĐANI SRBIJE NE PODRŽAVAJU BRUTALNO VREĐANJE ŽENA Maja Gojković najoštrije osudila postupak Sergeja Trifunovića

Politika

OBRUŠIO SE NA NAŠE MAJKE, BAKE, GRAĐANI SRBIJE NE PODRŽAVAJU BRUTALNO VREĐANJE ŽENA Maja Gojković najoštrije osudila postupak Sergeja Trifunovića

Podeli vest

Predsednica Narodne Skupštine Republike Srbije Maja Gojković osudila je uvrede koje je uputio predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović na društevenim mrežama.

„Najoštrije osuđujem sramne uvrede, prostački rečnik koji pokazuje nastavak bahate politike Đilasovov saborca Sergeja Trifunovića. Nije prvi put da se Sergej Trfinuvić na najprimitvniji način obraća ženama, a sada je otišao i korak dalje obrušavajući se na naše majke, bake, komšinice, samo ukoliko se drznu da upute kritiku politici koju zastupa zajedno sa Obradovićem, Jeremićem i Đilasom", kaže Maja Gojković i dodaje:

"Pozivam sve da zajedno osudimo ovakvo ponašanje, pretnje prema našim starijim sugrađankama. Pružam punu podršku svim našim majkama, bakama, penzionerkama i znam da ih ne može uplašiti ovakvo divljačko ponašanje netelentovanog političara koji u nedostatku argumenata i jasnih ideja žene naziva fuksama, droljama i matorim vešticama. Ubeđena sam da ovakvu politiku brutalnog vređanja žena, građani Srbije ne podržavaju“.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BAKAREC "REŠIO" SERGEJA: Trifunović kao registrovani zavisnik od psihoaktivnih supstanci reaguje grozničavo i šizofreno!
Politika

BAKAREC "REŠIO" SERGEJA: Trifunović kao registrovani zavisnik od psihoaktivnih supstanci reaguje grozničavo i šizofreno!

Sinoćno skandiranje "Đilase lopove", koje se orilo Beogradom, je izazvalo delirijum kod Sergeja Trifunovića. Kao mentalno labilna osoba, on je odmah reagovao kao i svaki psihotičar, grozničavo i šizofreno - što kod S.T. znači opsesivno rafalno tvitovanje, konzumiranje alkohola, psovanje i ugrožavanje okoline, piše politički analitičar i odbornik SNS u Skupštini Beograda Nebojša Bakarec

30.04.2020

10:49

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17