• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

30.04.2020

19:16

SAZNAJEMO! KRIVIČNE PRIJAVE I 150.000 KAZNA ZA SVE KOJI SU NA "PROTESTU" ISPRED SKUPŠTINE U VREME POLICIJSKOG ČASA!

Politika

SAZNAJEMO! KRIVIČNE PRIJAVE I 150.000 KAZNA ZA SVE KOJI SU NA "PROTESTU" ISPRED SKUPŠTINE U VREME POLICIJSKOG ČASA!

Podeli vest

Svima koji si se okupili na “protestu” ispred Narodne skupštine u vreme policijskog časa biće napisane krivične prijave i moraće da plate kazne od po 150.000 dinara, saznaje Informer

Podsećamo, ispred Narodne skupštine okupila se grupa pristalica Dragana Đilasa. Skup je počeo u 18 časova, kada je početak i policijskog časa koji je na snazi do 5 sati u subotu.

PENZIONERI PROTIV ĐILASOVACA: LOPOVI, LOPOVI! Trifunović ih snimao i provocirao, a oni ovako uzvratili! (VIDEO)



Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penziner

pre 3 godine

BRAVO !!! Tako treba !!! Zivela nasa lepa Srbija !!!

Milan

pre 3 godine

Kakva je to vest. Policija je momentalno morala da pohapsi prekršioce, sudije presude po zakonu i mirna Bačka. Ovo je zavitlavanje nas normalnog naroda. Kakva je ovo vest?

Jovan

pre 3 godine

Za sva zla lopovluke pretnje predsedniku i poštenim građanima srbije treba da plate i da idu u zatvor da krenemo jednom napred bez mržnje partije da se takmiče neka pobedi koga narod izabere a ne lopovi koji hoće na silu da preuzmu vlast da bi pljačkali narod i državu hoće da pokvare sve štoje Vučić uradio za drža vu ponovo kažem treba da odgovaraju a verujem da se znaju ,,voďe i njihovi poltroni " !

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija