• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.05.2020

14:43

SIMBOL SRPSKE NEPOBEDIVOSTI! Pogedajte šta su naši vojnici poklonili svom vrhovnom komandantu! (VIDEO)

Politika

SIMBOL SRPSKE NEPOBEDIVOSTI! Pogedajte šta su naši vojnici poklonili svom vrhovnom komandantu! (VIDEO)

Podeli vest

Pripadnici 3. raketnog diviziona 250. raketne brigade za protivvazduhoplovna dejstva, koje je danas posetio Aleksandar Vučić, poklonili su predsedniku predsedniku Srbije delić aviona F-117A, oborenog dejstvom 3. raketnog diviziona PVO 27. marta 1999. godine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u oktobru biti održana velika vojna vežba.

- Pokazaćemo ogromnu snagu i ono sto niste do sada mogli da vidite. Pirpemamo se za oktobar. Srbija je respektabilna vojna sila u skladu sa brojem ljudi i teritorijom, ali i neuporedivo snažnija nego ranije - istakao je Vučić u obraćanju pripadnicima 3. raketnog diviziona 250. raketne brigade za protivvazduhoplovna dejstva, koje je danas posetio.

NAŠE NEBO NIKAD NIJE BILO SIGURNIJE! IMAMO PANCIR, IMAMO VOJSKU ZA PONOS! Vučić se zahvalio srpskim vojnicima!

 

 

Predsednik je istakao da je posebno ponosan što je danas u tom divizionu, jer je to herojska brigada, koja je na današnji dan pre 21 godinu oborila avion F16 (1999. godine), i što je tu i legendarni komandant Tiosav Janković, koji je to i uradio.

Pripadnici te brigade uručili su danas predsedniku delić aviona F-117A, oborenog dejstvom 3. raketnog diviziona PVO 27. marta 1999. godine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SILA

pre 3 godine

Samo nema nigde naslova da je Sultan Erdogan izjavio kako je u Siriji njegova vojska uništila 10 tih PanceraS1 a to izjavio i pored tolike propagande oko ruske prodaje S400? I šta sad? Ti će Panceri negde da sede a Albanaci na Kosovo svaki mesec samo sa taksama nanose štetu Srbiji od 30mil.E?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija