• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.05.2020

09:13

ĐUKANOVIĆ O ĐILASU: Još jednom ponavljam, porodice se nikada ne diraju. Njegovu niko nije ni spomenuo!

Politika

ĐUKANOVIĆ O ĐILASU: Još jednom ponavljam, porodice se nikada ne diraju. Njegovu niko nije ni spomenuo!

Podeli vest

Setite se koliko sam puta pisao i govorio o tome da se ničije porodice nikada ne smeju da diraju. Porodica je svetinja i koliki god da je politički sukob, porodica se nikada ne dira! Ali, avaj, piše poslanik SNS Vladimir Đukanović, čiji komentar na jučerašnji istup lidera SzS Dragana Đilasa prenosimo u celosti:


Uživali su da pišu i govore kako je Danilo Vučić kriminalac, kako će da siluju Milicu Vučić, kako će svo troje dece Aleksandra Vučića kada padne sa vlasti pronaći i kazniti ih... Da, da, gospodo, to je sve izlazilo iz mozga i pera vaših urednika i tzv.novinara. 

Setite se samo kako ste pojedinim našim funkcionerima dolazili na vrata da demonstrirate. Zar ste to zaboravili gospodo? Zar naši funkcioneri nemaju porodice koje ste došli da uznemiravate? 

A, onda sinoć... Onda sinoć imamo prenemaganje i cmizdrenje Dragana Đilasa koji se rasplakao jer neko sa razglasa pušta "Đilase lopove", a to slušaju njegova deca. Na stranu to što je gluma loša i što snimatelj pita kada je spreman da krene sa ridanjem i govori mu na početku snimka "može" u smislu kreni. Čak i da to zanemarimo, ipak ne možemo zanemariti činjenicu da njegovu decu, niti jednog člana porodice, niko mu nije ni pomenuo, a nije mu ni došao na njegova vrata da demonstrira. On i njegove falange su to radile nama. Samo je u tome ta mala razlika. Razumem ja njegovu patetiku i želju da kroz suzice okrene koliko toliko situaciju u svoju korist, jer istraživanja pokazuju da je potpuno krahirao sa svojom politikom. 

Elem, veli Dragan Đilas da je strašno što mu deca slušaju "Đilase lopove". Čekajte, a vi kada okružite predsedništvo i pretite da ćete da zarobite predsednika države i fizički da ga napadnete? Gledaju li to Vučićeva deca? Čitaju li Vučićeva deca kakve laži o njihovom ocu, pa i njima samima, sejete svaki dan po medijima i društvenim mrežama? Hajde da sve to izuzmemo, nego da li ste se možda setili kako je bilo deci novinara i zaposlenih u RTS kada ste onako divljački upali i pretili im testerama? 

Još jednom ponavljam, porodice se nikada ne diraju. Đilasovu niko nije ni spomenuo. On i njegove pristalice svakodnevno Vučića i njegovu porodicu pominju. Ipak, Vučić ne ide pred kamere da cmzidri, a posebno ne da glumi, na nameštenim klipovima. 
Dragane, jadan si koliko si finansijski težak!



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
englezii

pre 3 godine

Svaka cst Gosodine Djukanovicu ponsni moj zemjace po poreklu ! Neka si rekao !

ĐILAS POKUŠAVA DA IZAZOVE SUKOBE I FIZIČKI OBRAČUN MEĐU GRAĐANIMA! Decu mu niko nije pominjao, dok su Vučićeva deca za njih bila glavno sredstvo političke borbe
Politika

ĐILAS POKUŠAVA DA IZAZOVE SUKOBE I FIZIČKI OBRAČUN MEĐU GRAĐANIMA! Decu mu niko nije pominjao, dok su Vučićeva deca za njih bila glavno sredstvo političke borbe

Sramno je to što Dragan Ðilas pokušava da izazove sukobe, nasilje na ulicama i podele koje bi dovele do fizičkih obračuna među građanima, saopštio je u nedelju uveče Gradski odbor Srpske napredne stranke i istakao da Ðilasovu decu niko nikada nije pominjao, za razliku od dece Aleksandra Vučića, koja su sve vreme bila sredstvo političke borbe.

04.05.2020

07:29 >> 07:31

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija