• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.05.2020

15:13

NEKA SILA BUDE SA VAMA! Premijerka Brnabić izlaganje na onlajn konferenciji o koronavirusu završila rečenicom iz filma "Ratovi zvezda"!

Politika

NEKA SILA BUDE SA VAMA! Premijerka Brnabić izlaganje na onlajn konferenciji o koronavirusu završila rečenicom iz filma "Ratovi zvezda"!

Podeli vest

Predsednica Vlade Ana Brnabić učestvovala je danas na međunarodnoj onlajn konferenciji „Coronavirus Globale Response“ povodom pandemije Kovid - 19, koja je počela u 15 sati


Konferencija je organizovana pod pokroviteljstvom Evropske komisije sa ciljem prikupljanja sredstava za borbu protiv pandemije Kovid-19, a pre svega sredstava za testiranje i prevenciju, saopstila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.


Na poziv Evropske unije odazvale su se Francuska, Nemačka, Španija, Norveška, Velika Britanija, Kanada, Japan, Saudijska Arabija i Italija.

Na konferenciji učestvuje i predsednica Evropske komisije Ursula von der Lejen, predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel, generalni sekretar UN Antonio Gutereš, generalni direktor SZO Tedros Gebrejejisus.

Planirano je i obraćanje francuskog predsednika Emanula Makrona, nemačke kancelarke Angele Merkel, britanskog premijera Borisa Džonsona i mnogi drugi svetski lideri, navedeno je u saopštenju.

Premijerka je završila izlaganje rečenicom iz filma "Ratovi zvezda": "May the force be with you" što u prevodu znači "Neka sila bude sa vama".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija