• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.05.2020

20:42

BAHATI ĐILAS NASTAVLJA DA DIVLJA! Sa svojim ekstremistima opet krši policijski čas! (FOTO)

Politika

BAHATI ĐILAS NASTAVLJA DA DIVLJA! Sa svojim ekstremistima opet krši policijski čas! (FOTO)

Podeli vest

Pedesetak ljudi, od čega je više od 25 novinara, okupilo se ispred zgrade Dragana Đilasa, u novom performansu tajkunskog političara, ponovo za vreme policijskog časa

Bahati Đilas na ovaj način nastavlja da divlja, opet kršeći policijski čas.

Foto: printscreen

Kako saznajemo, nadležni će svima koji krše mere Vlade i zakone ove države na kućne adrese poslati kazne od 150.000 dinara, baš kao što je bio slučaj i posle "protesta" ispred Narodne skupštine.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Micha

pre 3 godine

Cemu sva ova guzva? Kso da zucina deca ne znaju da im je otac lopov? A tu bagru sto krsi policijski cas, treba naravno pokaznjavati...

Ljubiša

pre 3 godine

Lopurda ldžljiva.Niko mu decu nije ni spomenuo.

dusan183

pre 3 godine

Za ovog lopova zakon ne važi uhapsite ga smesta.

Realno

pre 3 godine

21. juna idu na političko smetlište, svesni su i oni toga.

Sale

pre 3 godine

Juče u ovo vreme ,,cmizdrio,, a večeras se cereka sa bratijom! Ista ekipa sa stepenica. Zrelo za psihijatriju! Ovo kažnjavati bilo bi tužno! Narod kaže: Pusti g.... da ne s....!

milankukic

pre 3 godine

pitam se samo dalice cmizdra da da i ovim koji ce zbog njega da plate kaznu a sto se tice o deci ako đilkos pokaze i jednu reportazu da je neko spominjo decu opozicionara jaa cu prvi da stanem unjegovu odbranu lopovskog genija pinokia

R Markovic

pre 3 godine

Kako ga zabavili da ne plače? Šta su mu stavili u usta kad nema cucla?

Ja

pre 3 godine

Definitivno ste me ubedili da glasam za Djilasa, iako nisam izlazio na izbore zadnjih godina, i nisam jedini! DOLE CRVENA BANDO!

Milan

pre 3 godine

Srbijo mi Srbi iz Bosne gledamo u tebe kao majku,, za sve ove godine od raspada Yuge, niko bas niko nije izgradio Srbiju i doveo vise svjetskih investitora kao Vucic, niko nas u Bosni nije pomogao i posetio vise od Vucica, ja vjerujem da ce posteni bratski narod glasati za pravog lidera a ne za ove pacove Djilasa i Jeremica.

Ratko Hrast

pre 3 godine

Gospodo iz policije pogledajte u Nemackoj sta rade sa takvima kada izadju da protestvuju a vreme je karantina ko god da bio,sramota je onda da nekog starijeg kaznjavate a da ova stoka radi ovo

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17