• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.05.2020

10:33

TAJKUN PROVALJEN! ĐILAS SAM SEBE UHVATIO U LAŽI! TAJMING DOKAZUJE NAMEŠTALJKU!

Politika

TAJKUN PROVALJEN! ĐILAS SAM SEBE UHVATIO U LAŽI! TAJMING DOKAZUJE NAMEŠTALJKU!

Podeli vest

Da je tajkun Dragan Đilas unapred organizovao operaciju "napad na decu", da je čitav slučaj montiran i sračunat na izazivanje političke nestabilnosti i haosa u Srbiji, pokazuje i sam tajming ovog događaja. Ako samo pažljivo pogledate vremenski period u kome se sve navodno desilo, shvatićete da Đilas masno laže


Šef SZS, naime, u svom videu sam kaže da počinje da ga snima u "minut do devet", dakle u 20.59.

Foto: printscreen

Ako, dalje, znamo da je skandiranje "Đilase, lopove" počelo tačno u 20.30, onda je sasvim logično pretpostaviti da su Đilasova deca njega pozvala oko 20.35.

Pošto Đilas živi u stanu koji je "13 minuta hoda" udaljen od stana u kome mu žive deca i bivša supruga (precizan podatak sa "Gugl mapsa", tačne adrese poznate redakciji), sve i pod pretpostavkom da je brz kao Jusein Bolt, on je do dece mogao da stigne negde između 20.45 i 20.50 (treba uzeti u obzir da Đilas živi u stanu na poslednjem spratu, baš kao što je stan njegove bivše supruge na vrhu zgrade, dakle morao je do ulice da se spusti šest spratova i da se popne na sedmi sprat, a to i liftom traje barem četiri do pet minuta!?).
 

Foto: printscreen

I onda je, dakle, od oko 20.50 do 20.59 uspeo i da vidi decu, da ih smiri i uteši, da porazgovara sa bivšom suprugom, da izađe opet na ulicu, da se sretne sa komšijama koje su mu rekle da je neki "mercedes" ušao u garažu zgrade i izašao iz nje, da pozove prijatelja, da se dogovore da snime video, da se nameste za snimanje...

I sve to za samo devet-deset minuta? Apsolutno nemoguće!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milica

pre 3 godine

Djiki,Djiki cirkuzante,treba bar malo da se stidis,ako ne naroda onda tvoje dece:((

Vladan

pre 3 godine

Veoma dobro ga je naucio glumom njego prijatelj Sergej . Taj nacisticki bolesni covek uplice decu u politiku Kako ga nije sramota . I on i njegpvi da vode ovu drzavu koji su u vreme njihove vladavine zatvarali fabrike , nisu da li pravo radnicima ,sto su ispraznili kasu drzave , takvi da nam vode drzavu . Toje odvratno licemerno i bolesno .

Marko

pre 3 godine

To je Djilasov program, on drugi nema niti zna da napise i snimi.

Rada

pre 3 godine

Ovo mu nije trebalo, bas smo se slatko nasmejali. Jadno!

milankukic

pre 3 godine

jado lopovska kako ce te sad deca gledati kad i njih uplices placi.i.ko

Djekson

pre 3 godine

U Pozadini se Cuje covek koji ga je snimio Mobilnim kako kaze MOZE na samom Pocetku Preslušajte Pazljivo

ZAŠTO SRBIJA ĐILASOVIM SUZAMA NE VERUJE?! Da li to tajkun planira da se povuče iz politike pred izbore i pobegne na Maldive?!
Politika

ZAŠTO SRBIJA ĐILASOVIM SUZAMA NE VERUJE?! Da li to tajkun planira da se povuče iz politike pred izbore i pobegne na Maldive?!

Portal "Vice.com" koji je uvek bio protiv vlasti, objavio je tekst pod naslovom "Zašto Srbija Đilasovim suzama ne veruje" u kojem objašnjava šta bi moglo da se krije iza sinoćnog performansa lidera dela opozicije okupljenog oko Saveza za Srbiju Dragana Đilasa. Iza suza tajkunskog političara krije se namera da se, kao žrtva, povuče iz političkog života, baš pred izbore

04.05.2020

22:17

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija