• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.05.2020

12:54

IRENA VUJOVIĆ: Sramno je što su Vučićeva deca godinama na meti napada Đilasovih pulena!

Politika

IRENA VUJOVIĆ: Sramno je što su Vučićeva deca godinama na meti napada Đilasovih pulena!

Podeli vest

Članica Predsedništva SNS Irena Vujović izjavila je da lideri SzS po nalogu Dragana Đilasa kontinuirano, pa i tokom pandemije, vode beskrupuloznu kampanju protiv Aleksandra Vučića, njegove dece i svih koji ne misle kao oni

 

- Nakon što je pokušao lošom glumom, zloupotrebljavajući i sopstvenu decu koju nikada niko nije pomenuo, da od sebe pravi žrtvu, ne iznenađuje što u toj prljavoj igri Đilas nikako ne propušta da preko svojih medija napadne decu Aleksandra Vučića. Sramno je što su Vučićeva deca godinama na meti napada Đilasovih pulena, a još sramnije što nikada niko iz SzS te monstuozne pretnje i uvrede nije osudio - rekla je Vujović.

Očigledno je, ističe članica Predsedništva SNS, da Đilasu gluma lošije ide od trgovine reklamnim sekundama i uvećavanja prihoda njegovih firmi dok je bio na političkoj funkciji, kao što je i očigledno da ga nikada nije intresovalo koliko je dece plakalo kada im je oduzet Pionirski grad i napravljena kuća Velikog brata - projekat namenjan isključivo za bogaćenje Dragana Đilasa ili kada je majkama, porodiljama uskraćeno ono što im pripada.

- U Srbiji su sva deca jednaka i svom snagom ćemo se boriti da im osiguramo bolju budućnost, kao što ćemo se i argumentima boriti protiv onih koji laži, najprizemnije uvrede i napade na porodicu političkog protivnika smatraju legitimnim sredstvom u političkoj borbi – poručila je Vujović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ĐILAS GLUMI ŽRTVU, CMIZDRI ZBOG SVOJE DECE KOJU NIKO NIJE POMENUO, A LIČNO NAREDIO NAPAD NA VUČIĆEVOG SINA DANILA!
Politika

ĐILAS GLUMI ŽRTVU, CMIZDRI ZBOG SVOJE DECE KOJU NIKO NIJE POMENUO, A LIČNO NAREDIO NAPAD NA VUČIĆEVOG SINA DANILA!

Samo dva dana nakon što je lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas na Tviteru objavio snimak u kome plačnim glasom objašnjava kako su mu napadnuta deca jer su iz komšuka čula skandiranje. "Đilase, lopove", portal Krik.rs, koji je pod njegovom kontrolom, nastavio je najprljaviju kampanju protiv Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića

05.05.2020

12:06

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija