• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.05.2020

09:42

ĐILASE, LICEMERU, ŠTO NE OSUDIŠ NAPADE NA VUČIĆEVOG SINA? Tajkun cmizdri samo kad su u pitanju njegova deca

Politika

ĐILASE, LICEMERU, ŠTO NE OSUDIŠ NAPADE NA VUČIĆEVOG SINA? Tajkun cmizdri samo kad su u pitanju njegova deca

Podeli vest

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas digao je pre tri dana celu Srbiju na noge cmizdreći na Tviteru i u direktom uključenju u "Utisak nedelje" kako su mu deca napadnuta jer je neko u komšiluku preko razglasa skandirao "Đilase, lopove", ali mu ne pada na pamet da se oglasi kad neko prljavo i pokvareno, bez ikakvih dokaza, napadne sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića


Iako je plačnim glasom Olji Bećković u direktnom uključenju u njen Utisak nedelje, obećao da će se boriti da niko u Srbiji ne sme da napada decu, bez obzira na to čija su, Đilas je pokazao da je to još samo jedan jeftin politikantski potez za prikupljanje političkih poena na konto lažnih emocija.

Jer da nije tako, ne bi juče portal Krik, koji je njegovom direktnom kontrolom, nastavio prljavu kampanju protiv sina Aleksandra Vučića, Danila, dovodeći ga, bez ikakvih dokaza, u vezu sa licima iz kriminalnih klanova.

Đilas je tako pokazao da zna da roni suze samo kad su njegova deca u pitanju, iako njegovu decu niko nikad nije javno pomenuo osim njega samog, ali kad napadaju tuđu decu, onda nastane muk.

Prošlo je, podsetimo, 24 sata od prljavog napada na Vučićevog sina, a Đilas ne samo da to nije osudio, ili se makar od tog nedela ogradio, već se nije ni oglasio. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Ma Djilas je odlepio skroz..hoce da se dokopa vlasti i overi ono sto je ranije radio..samo za sebe..grize ga savest i hoce da se lazno opravda.

Docaa

pre 3 godine

Osudio bi on ali još uvek plače zbog ćerkice. Osetljiv čovek. Čekajte da stavi glavu na rame Tanje Fajon. Kmekmee.

ĐILAS GLUMI ŽRTVU, CMIZDRI ZBOG SVOJE DECE KOJU NIKO NIJE POMENUO, A LIČNO NAREDIO NAPAD NA VUČIĆEVOG SINA DANILA!
Politika

ĐILAS GLUMI ŽRTVU, CMIZDRI ZBOG SVOJE DECE KOJU NIKO NIJE POMENUO, A LIČNO NAREDIO NAPAD NA VUČIĆEVOG SINA DANILA!

Samo dva dana nakon što je lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas na Tviteru objavio snimak u kome plačnim glasom objašnjava kako su mu napadnuta deca jer su iz komšuka čula skandiranje. "Đilase, lopove", portal Krik.rs, koji je pod njegovom kontrolom, nastavio je najprljaviju kampanju protiv Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića

05.05.2020

12:06

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17