• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

06.05.2020

18:49

JEZIVE PRETNJE SMRĆU PREDSEDNIKU SRBIJE! "UBITI VUČIĆA"!

Politika

JEZIVE PRETNJE SMRĆU PREDSEDNIKU SRBIJE! "UBITI VUČIĆA"!

Podeli vest

Na Tviteru je pre nešto manje od dva sata osvanula poruka "Ubiti Vučića"

Ispod su se u komentarima nastavili pozivi da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić likvidira.

Foto: Printscreen

Ovo je nastavak brutalne kampanje protiv predsednika Srbije i njegove porodice koji su žrtve dela opozicije i njihovih pristalica.

Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama pretnjama su se pridružil i oni koji su pretili Vučićevoj deci. 

Foto: printscreen

Pogledajte njene pretnje:

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mare

pre 3 godine

Da ih pita covek a zasto? Jel ih Vucic bije po ulici,jel je u Srbiji ,ne znam, nacizam?....Jel su ovo placeni, ili ludi ljudi.Ili komsije neke bolesne...Ovakvo psovanje za Vucica? Jel ovi shvataju da je cela opozicija natovska sorosevska.. Znaci da su ovi ovakvi za nato za sorosa.....itd.

zoran

pre 3 godine

Zabrinjavajuce svakako...jos vise je zabrinjavajuce kako smo uspeli stvoriti ambijent brutalnosti, rijaliti drustva, mnogo frustriranih ljudi, zlih novina, prostaka i prostakusa, naklonosti i velicanja kriminalaca, njihovih porodica, nasilnika, svega i svacega..nek na je Bog na pomoci.

Jovan

pre 3 godine

Sve sam primitivac do primitivca !!Gadi mi se da dva puta procitam vase ljudski niske komentare !! Sama pogan ljudska !!!

Milan

pre 3 godine

Na žalost svi će osuditi ove bolesne tvitove, osim tužilaštva... Zakon imamo, krajnje vreme je da ga i primenimo!

Mrgud

pre 3 godine

Srbijo zar to zelite?psihopatu koji ce da preti smrcu ?i da maltretira ?...prave nemire i ne samo to....prave haos u Srbiji,da se pobijemo istomisljenici i neistomisljenici?jel to hocete?da se pobijemo svi?pa to je i namera....meni ne pada na pamet ....!!! Pamet u glavu!

mr No

pre 3 godine

Sta radi DB zasto nehapsi kakva je ovo drzava nema tu sudjenja to se hapsi i vise nema slobode sta se desava sa DB sa zandamerijom sta je ovo cirkus niko nesme da bude ugrozen hapsite takve boleanike pocev od obradovica djilasa onog noge kakava bre politicki imunitet koja budala to izmislila , hapsi bre

Veki

pre 3 godine

Pod hitno pronaći ludaka koji preti predsedniku. Čekamo reakciju policije i tužilaštva. Nijedna pretnja predsedniku i njegovoj porodici, ne sme proći nekažnjeno i treba biti vrlo ozbiljno shvaćena. Dosta nam je Djilasa, Obradovića, Tadića, šerpaša! Želimo miran život u Srbiji. Ološ da ulica, osuditi, kazniti i u zatvor. Živeo predsednik Vučić!

NN

pre 3 godine

Ljudi, budite svesni da su ovo ljudi koji samo prete preko drustevnih mreza, a u realnosti su manji od mahovog zrna. Znaju da propadaju i propadace u buducnosti, a da pretis necijoj deci pa to moze samo bolestan um. Oni su bolesni samo sto to jos ne shvataju.A Vucicu i njegovoj porodici zelim sve najbolje u zivotu.

MILUTIN POPOVIC

pre 3 godine

Pretnje bilo kome u Srbiji bio na vlasti ili opoziciji nisu civilizovano reagovanje nego izraz primitivizma i kriminogenih poriva.To vodi uvek u opasne vode totalnog gradjanskog sukoba koji nam ne treba, pored ovoliko objektivnih sranja koje su nas zadesile.Opametite se Srbi jer ako se ne slozimo sada kad je najteze. dovrsicemo prljav posao nasih vekovnih neprijatelja koji jedva cekaju da se Srbi sami istrebe i izgube o ovo sto nam je ostalo od zemlje i naroda.Mir medju ljudima u Srbiji nam je potrebniji nego bilo kakve politicke borbe i preganjanja SRBI SA SAVIH STRANA UJEDINITE SE I CUVAJTE JEDNI DRUGE A TIME I BUDUCNOST NASOJ DECI.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija