• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TV Pink

08.05.2020

11:22

VULIN O DIVLJANJU DELA OPOZICIJE: Ponekad je neophodan ogroman trud kako bi se pronašao smisao određenih događaja!

Politika

VULIN O DIVLJANJU DELA OPOZICIJE: Ponekad je neophodan ogroman trud kako bi se pronašao smisao određenih događaja!

Podeli vest

Govoreći o poslednjim incidentima dela opozicije, počev od dešavanja u Skupštini Srbije do skupa ispred Predsedništva, ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da je ponekad neophodno uložiti preveliki trud kako bi se pronašao smisao određenih događaja

 

- Koji je smisao duvanja pištaljke u Skupštini? Narodni si poslanik – dođi i kaži nešto! Video sam po štampi da lekari traže opravdanje za ovakvu vrstu ponašanja u virusu, odnosno da je moguće da virus ne napada samo pluća, već i mozak. Ovakvo ponašanje bi se dalo objasniti na ovaj način – kaže ministar. 

Šerpe i lonci, kako ocenjuje, znače samo da je taj deo opozicije ostao bez ideja. 

- Videli ste juče grupu ljudi ispred Predsedništva. Zanima me zna li iko šta oni hoće. Bio sam i ja u opoziciji, pravili smo demonstracije, unapred uredno najavljene, a imali smo i zahteve, znali smo šta tražimo. Međutim, juče su došli i vređali Aleksandra Vučića. Je l’ to suština političke borbe? – kaže Vulin. 

Podseća da su okupljeni srušili zaštitnu ogradu ispred objekta, a da su nadležni adekvatno reagovali, taj deo opozicije okarakterisao bi režim kao diktatorski.

Ističe da se sada međusobno nadmeću u tome ko će upotrebiti goru uvredu, a da niko od njih ne nudi političke ideje. Podseća i da su na jučerašnjem skupu prekršene sve mere za zaštitu zdravlja građana od koronavirusa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija