• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2020

18:19

OBRADOVIĆ DOVEO OKORELE NARKO-DILERE I RAZBOJNIKE PRED SKUPŠTINU! Vučić: Danas je dan za sve ono najgore u našem društvu!

Politika

OBRADOVIĆ DOVEO OKORELE NARKO-DILERE I RAZBOJNIKE PRED SKUPŠTINU! Vučić: Danas je dan za sve ono najgore u našem društvu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se u Vesti na Prvoj televiziji gde je govorio o incidentima u Narodnoj skupštini i aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji

- Danas je dan za sve ono najgore u našem društvu. Puštamo sve da koriste svoje pravo, mada taj skup nisu prijavili, krše sve preporuke lekara, ali svačije pravo na drugačiju reč, čak i onima koji su osvedočeni fašisti, želimo da izbegnemo da se ponovi slučaj Ranka Panića. Danas je bilo ukupno 26 lica, sklonih nasilju, mislim da je 12 lica privedeno. To su lica koja su na 13 godina osuđena zbog trgovine drogom, zbog razbojništva, jedno lice zbog nasilničkog ponašanja, kao da ste uzeli iz jednog od najgorih zatvorskih odeljenja. To su bliski prijatelji glavnih političkih lidera. Cilj države je da pokažemo da se nećemo uplašiti zbog onih koji misle fašističkim metodama da preuzmu državu, država je dovoljno jaka da ih pobedi. Neće nas odvojiti od ključnog zadatka nakon ova dva meseca: Da sada otvorimo zemlju i napravimo ekonomski bum i budemo jedna od najuspešnijih zemalja - rekao je Vučić i dodao:

- Mnogi poslanici, čak i gospodin Šešelj, pitali su se danas dokle će Vučić to da trpi. Podsećam, ovo je prvi put da je jedan poslanik van Narodne skupštine pretučen. Batinanje nije politika. Mesecima pričaju o bojkotu, a na kraju će da izađu na izbore. U ovoj ili onoj formi, na lokalnim, u pojedinim gradovima, kako god. Nikada im problem nisu bili izborni uslovi - naglasio je predsednik.

Foto: Printscreen

Na pitanje zašto Obradović danas nije priveden, Vučić je objasnio. 

- Boška Obradovića možete da uhapsite jedino ako je izvršio krivično delo za koje je predviđena kazna zatvora veća od pet godina. Zato nije uhapšen. Neki moraju da izbace iz svojih glava 1995. godinu, 2000, da idu napred. Srećom, većina građana to želi da uradi. Bilo bi sramota da niko ne odgovara za ovo danas - kaže predsednik.

Srpski predsednik govorio je i o situaciji na KiM.

- Nemamo nikakve razgovore sa Prištinom, oni se tuku između sebe toliko, da se ne zna ko će da razgovara sa Beogradom - naglasio je Vučić.

O rejtingu posle borbe sa koronavirusom, on kaže da ne stoji priča da stranka koju vodi stoji bolje nego ranije.

- Mnogi sad hoće da učestvuju na izborima jer su videli koliko je nezadovoljstvo naroda. Izbori su pomereni, tražili su da budu što kasnije, ovi iz opozicije. Sada imaju još 45 dana više. Opet im ne valja. Svako ima i više nego dovoljno vremena da se predstavi. Čuo sam da smo oko nekih 40 odsto, kako je rekao Đorđe Vukadinović. To je ozbiljan pad i borićemo se da bude bolje - zaključio je Vučić.

BONUS VIDEO

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZZ

pre 3 godine

Nema Vucic sta da trpi. To je pitanje sprovodjenja zakona a ne volje pojedinca pa bio on i Predsednik Drzave Srbije.

Vule

pre 3 godine

Ako vec znas G. Vucicu da su narko dileri sta cekas imas policiju imas Vojsku .POCNI DA HAPSIS Ukoliko ne mozete da ispunite zahteve naroda onda Pustite njih na vlast. Videsete dali oni nece da hapse u roku 24 sati Ceo ce SNS BITI UHAPSEN. Tako su vam obecali Djilas i companija samo ako dodj na vlast.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija