• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.05.2020

08:29

ĐURIĆ: Za Srbiju je 9. maj svetionik za budućnost!

Politika

ĐURIĆ: Za Srbiju je 9. maj svetionik za budućnost!

Podeli vest

Potpredsednik Srpske napredne stranke Marko Ðurić poručio je danas da je Dan pobede nad fašizmom, 9. maj, za Srbiju svetionik za budućnost

Ðurić je poručio da u godini strašne pandemije ne odustajemo od manifestacije "Marš Besmrtnog puka" i ne odustajemo od sećanja na milione naših predaka koji su dali svoje živote i ugradili svoj trud i mladost u temelje naše slobode.

- Zato danas, 9. maja, sa ponosom prizivamo sećanje na članove naših porodica, na naše očeve, dedove, pradedove, ljude koji su najviše što jedan čovek ima da da dali za slobodu svih potonjih generacija, i to ne samo u našoj zemlji, ne samo u Rusiji odakle je manifestacija potekla, nego i u čitavoj Evropi - rekao je Ðurić.

SVET DANAS SLAVI DAN POBEDE NAD FAŠIZMOM! Ali drugačije nego ikada ranije!

Prema njegovim rečima, 9. maj je za Srbiju svetionik za budućnost, jer naši slavni preci, kojih se sećamo kroz manifestaciju Besmrtnog puka, utrli su put svim budućim generacijama postavivši sistem vrednosti u kome su sloboda, ljubav prema bližnjem svom, solidarnost i posvećenost otadžbini vrhunske vrednosti i ideali kojima će i buduće generacije stremiti.

- Mi ćemo nastojati da našim delima budemo dostojni ogromnih žrtava koje su naši preci položili - istakao je Ðurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija