• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.05.2020

14:22

KAKVI LAŽOVI, NAJSTRAŠNIJI LAŽOVI! Boško i Đilas smislili bolesnu podmetačinu, tvrde da je Rističević imao nož! ALI, RAZOTKRIVENI SU KAO OD ŠALE! (VIDEO)

Politika

KAKVI LAŽOVI, NAJSTRAŠNIJI LAŽOVI! Boško i Đilas smislili bolesnu podmetačinu, tvrde da je Rističević imao nož! ALI, RAZOTKRIVENI SU KAO OD ŠALE! (VIDEO)

Podeli vest

Dveri Boška Obradovića, čiji su batinaši brutalno napadali poslanike ispred Skupštine Srbije, sada su smislili stvarno bezočnu laž - tvrde da je poslanik Marjan Rističević ulazeći u parlament u ruci držao nož?!

Koliko daleko idu njihov bezborazluk i bahatluk, Boškovi fašisti dokazuju tvrdnjom ne samo da je Rističević imao nož prilikom ulaska u Skupštinu, nego da je i sam isekao sopstveni sako?!

Foto: printscreen

Odnah im se, naravno, pridružila i Marinika Tepić, sa svojim "zapažanjem".

Foto: printscreen

 

Stvar je u tome što - nož ne postoji!

Nikakav nož Rističević ne drži, već ključeve sa priveskom, što vidi jasno svako ko nije slep. 

Foto: printscreen

A oni nisu slepi. Nego su bolesni. Prvo su čoveka pretukli, umalo linčovali, a to im nije bilo dovoljno, pa sada lažu i podvaljuju jadne montaže!

Što, doduše, nije ništa novo za Đilasa, Mariniku i Boška. Tako su lagali i za Jovanjicu i za mnogo šta još!

Nije novo, ali je i dalje bolesno.

Foto: printscreen

Na ovim fotografijama i snimku sve se jasno vidi:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gaša

pre 3 godine

Ovo je neka čudna bolest . Najbolje je da ih vratite u "Lazu" ,odakle su ,izgleda pobegli .

Realno

pre 3 godine

Zna li neko ko je ta Marinika. Prvi put čujem, šta će se sve pojaviti u politici.

Pančevac

pre 3 godine

Nečuveno i zaista bez časti, morala i minimuma ljudskog dostojanstva. Ne treba nikoga da čudi što je Marinika pobegla u Novi Sad jer u svom gradu Pančevu ne sme čak ni da se pojavi na ulici bez gorila i obezbeđenja. Baš me zanima šta će ona da radi za par meseci kad više ne bude poslanik a Đilas će je onda odbaciti kao blato sa cipela. Koliko je glupa pa se zanosi da će je on plaćati doveka ...

Milan

pre 3 godine

Majku im. J.... Klošarsku, sta ta policija radi, kod nas u Bosni bi davno bili iza rešetaka ili na liječenju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija