• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.05.2020

14:04

FAŠISTIČKI LAŽOVI! Đilasov portal falsifikovao Vučićevu Izjavu o KiM iz 2019. godine da bi Boško Obradović počeo sramni štrajk glađu! (VIDEO)

Politika

FAŠISTIČKI LAŽOVI! Đilasov portal falsifikovao Vučićevu Izjavu o KiM iz 2019. godine da bi Boško Obradović počeo sramni štrajk glađu! (VIDEO)

Podeli vest

Lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Boško Obradović falsifikovali su izjavu Aleksandra Vučića o Kosovu i Metohiji iz maja 2019. kako bi tu laž fašista Obradović iskoristio kao povod za "navodni" štrajk" glađu ispred Doma narodne skupštine i glumio žrtvu


Đilasov portal Direktno.rs, u kome je glavni urednik osoba osuđenja za bludničenje nad maloletnicom, objavio je danas lažnu vest pod naslovom "Vučić: Kosovo će dobiti nezavisnost na celoj teritoriji", falsifikujući izjavu predsednika Srbije od 5. maja 2019. godine, kada je pričao o tome kako su napadali njegovo rešenje iako ga nisu ni čuli.

Izjavu datu televiziji Pink pre godinu dana, istrgnutu iz kontkesta, besramno su plasirali kao dokaz da Vučić navodno hoće da prizna nezavisno Kosovo.

Foto: printscreen

Ovakav fašistički gest Đilasovog medija, poslužio je kao povod nasilniku Bošku Obradoviću i njegovom mentoru Draganu Đilasu, da skrenu pažnju javnosti sa brutalnog nasilja i premlaćivanja poslanika Marijana Rističevića ispred Doma narodne skupštine i da Obradović počne štrajk glađu predstavljajući sebe kao žrtvu i velikog borca za Kosovo i Metohiju.

A evo šta je tog 5. maja 2019. godine predsednik Vučić zaista rekao:

Boško Obradović je, podsetimo, započeo štrajk glađu na mestu gde je pre samo dva dana sa svojim huliganima pokušao linč poslanika Rističevića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 godine

Ja mu zelim puno uspeha i nadam se da ce izdrzai do kraja.

AMatić

pre 4 godine

Ako su to falsifikovali a jesu onda Boškića pusite da strajkuje glađu.

Gocagoca

pre 4 godine

Hahaha...do sad su svi bili sendvicari koji su pristalice sns...evo sad prilike da i Bosko dobije sendvic kad padne noc...

Rade

pre 4 godine

Ma nije problem što lažu nego što misle da im verujemo!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija