• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Prva TV

10.05.2020

15:05

PREDSEDNIK UNS OBJASNIO: MEDIJI KOJI TVRDE DA SU NEZAVISNI RADE ZA OPOZICIJU I TO JE ONO ŠTO JE PROBLEM! (VIDEO)

Politika

PREDSEDNIK UNS OBJASNIO: MEDIJI KOJI TVRDE DA SU NEZAVISNI RADE ZA OPOZICIJU I TO JE ONO ŠTO JE PROBLEM! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Udruženja novinara Srbije Vladimir Radomirović objasnio je danas gostujući u Jutarnjem programu TV Prva da mediji u Srbiji koji za sebe tvrde da su nezavisni, rade za opoziciju...

 

- Mi imamo medije koji će objaviti razne stvari. Govorim i o portalima koji su u službi opozicije i o novinama, tabloidima koji su u službi vlasti - rekao je Radomirović.

Na konstataciju voditeljke da mediji koji podržavaju aktuelnu vlast to ne kriju, dok oni koji podržavaju opoziciju tvrde da su nezavisni, predsednik UNS je rekao:

- Da, to ste dobro primetili. Oni kažu da su nezavisni, ali iz onoga što objavljuju, kako objavljuju kako plasiraju informacije, očigledno je da su na strani opozicije i to je zapravo ono što je naš problem - rekao je Radomirović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

... - Da, to ste dobro primetili. Oni kažu da su nezavisni, ali iz onoga što objavljuju, kako objavljuju kako plasiraju informacije, očigledno je da su na strani opozicije i to je zapravo ono što je naš problem - rekao je Radomirović... POŠTOVANI gospodin Radomirović je zaboravio da pomene brojnije objavljivanje komentara u kojima čitaoci opozicionih portala i opozicionih sajtova kritikuju sadašnju vlast i sve što ona uradi i kritikuju sve što uradi Rusija i Rusiju i Ruse omalovažavaju i ismevaju, a mnogo puta sam se uverila da ti sajtovi i portali manipulišu brojem lajkova (lajkujem komentar nekog čitaoca koji u komentaru hvali nešto što je sadašnja vlast učinila a ja i posle pola sata ili sutradan vidim da je broj lajkova isti kao i pre nego što sam lajkovala), takođe su malobrojni komentari u kojima je pohvaljena sadašnja vlast, ili u kojima je pohvaljena država Rusija, ili u kojima je pohvaljeno ono što je uradio Vladimir Putin.

Najzad istina

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da je predsednik UNS konačno smogao hrabrosti da javno kaže ono što i politički slepci vide - ne postoje "slobodni" mediji, postoje samo mediji koji su više ili manje naklonjeni sa jedne strane aktuelnoj vlasti ili njihovoj opoziciji. Pitanje za njega je zašto to nije tako rekao Tanji Fajon i Biličiku nego je dozvolio da oni, pozivajući se (između ostalog) na stav UNS kažu drugačije. Stvari polako dolaze na svoje mesto, bojkot je definitivno propao, laži i podmetanja "afera" su raskrinkane, Tadić danas tvrdi da SzS više i ne postoji, Trifunović ide na izbore, #1od5miliona ide na izbore ... Iskreno mi je žao tih hiljada ljudi koji su ispaljeni kao mladi majmuni i od kojih su Đilas, Jeremić, Obradović i Lutovac napravili BUDALE.

Rade

pre 3 godine

Samo još nešto, razlika je kad je neko naklonjen, i kad je neko zavisan!!! Neki su naklonjeni vlasti, a neki zavisni od tajkuna i podržavaju opoziciju!!! A i jedni i drugi su nezavisni od vlasti!!! I to je prosta i jasna stvar!!!

Aleksa

pre 3 godine

Da su pametni,kao sto nisu,ne bi nikada stali na stranu kompromitovanih "politicara". Hiljadu puta je opoziciji receno da iznesu svoj program kojim bi se rukovodili ako preuzmu vlast na legitiman nacin. Nikad nista nisu pokazali. Primitivizam je jedina opcija kojom se rukovode.

Rade

pre 3 godine

Koliko god, gospodin iz UNS-a, da je želeo da bude objektivan, nije rekao istinu do kraja! Mediji koji podržavaju aktuelnu vlast nisu zavisni od vlasti!!! Zavisni su od svog zdravog razuma, samo razlikuju crno od belog! I to je sva mudrolija. A ovi "nezavisni", koji podržavaju opoziciju, to rade, jer ih neko finansira da to rade. A među finansijerima, osim ovih naših tajkuna koji bi da se dokopaju vlasti bez izbora, ima i onih naših "prijatelja" od preko granice...! Pozdrav za gospodina iz UNS-a.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija