• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.05.2020

13:01

KOGA POKUŠAVATE DA ZAVARATE? ZA VREME VAŠE VLASTI CELA VOJVODINA JE BILA VLASNIŠTVO NARKO-DILERA! Popović Ivković: Lopovi i kriminalci su i dalje politički aktivni

Politika

KOGA POKUŠAVATE DA ZAVARATE? ZA VREME VAŠE VLASTI CELA VOJVODINA JE BILA VLASNIŠTVO NARKO-DILERA! Popović Ivković: Lopovi i kriminalci su i dalje politički aktivni

Podeli vest

Članica predsedništva SNS Biljana Popović Ivković rekla je da je zabrinuta za bezbednost grada Novog Sada jer su "lopovi i kriminalci i dalje politički aktivni" i istakla da je da kada "prvi čovek Vuka Jeremića za Vojvodinu izrazi nezadovoljstvo borbom protiv kriminala to je jasan znak da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rade svoj posao."

„Poverenik Narodne stranke za Vojvodinu Borislav Novaković kaže da je zabrinut za bezbednost Novog Sada. I ja sam zabrinuta jer su lopovi i kriminalci i dalje politički aktivni, iako im je mesto u zatvoru. Verujem da pravda nekada jeste spora ali je dostižna, i da plasiranje laži, kriminalizacija i satanizacija političkih nesitomišljenika neće omesti nadležne da adekvatno kazne one koji su bezočno otimali od građana Vojvodine.
 

Borislav Novaković ima poznatu biografiju godinama unazad, počev od afere Solun. A koliko brine za bezbednost policijskih službenika, demonstrirao je nedavno u Vrbasu kada je razjaren kao pravi kriminalac nasrnuo na policijske službenike, sprečavajući ih da rade svoj posao. Borislav Novaković ujedno i čovek kojem se sudi pred Specijalnim sudom zbog sumnje da je zloupotrebama oštetio Novi Sad za četiri miliona evra. Te kada prvi čovek Vuka Jeremića za Vojvodinu izrazi nezadovoljstvo borbom protiv kriminala to je jasan znak da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rade svoj posao."

Popović Ivković je istakla i to da je za vreme vlasti Borislava Novakovića cela Vojvodina bila vlasništvo narko-delera.

"Do kojih razmera seže vaše licemerje, Borislave Novakoviću? Da li stvarno mislite da su građani zaboravili da je cela Vojvodina u vreme vaše vlasti bila, ne samo sigurna kuća, već vlasništvo narko-dilera? Da su vam dileri bili ugledni građani, investitori, kupci oranica? Koga pokušavate da zavarate? Ni danas ih se ne odričete, bliski su vam prijatelji i stranački saradnici.
 
Potpredsednik vašeg stranačkog odbora u Lajkovcu, Đilasov šurak, saradnik iz stranačkog odbora u Kuršumliji, Tocilo kojeg povezuju sa Obradovićem, Marinikin pančevački prijatelj... Niz je dugačak. Svima im je zajedničko da su uhapšeni zbog trgovine narkoticima. Uhapšeni su, baš kao i osumnjičeni koji su napali novosadske policajce, jer danas pripadnici MUP-a hapse bez zadrške i bez ikakve razlike sve koji se ogreše o zakon. 

Foto: Tanjug

Borislav Novaković

Vaš pokušaj da ujedno omalovažavajući rad policajca i navodno osuđujući napade na njih tek je poseban nivo licemerja. Ne zanosite se da ćete prevariti policajce svojim glumatanjem brige. Oni najbolje znaju da se niste libili da nasrnete na njih,  da su u vaše vreme išli i goli i bosi na zadatke i da ste im slali jasnu poruku da ne treba da rade svoj posao.
 
Danas pripadnici MUP-a na čelu sa ministrom Nebojšom Stefanovićem beleže rekordne rezultate, počev od  zaplene 7,3 tone narkotika i hapšenja 800 narko-dilera do  zahvaljujući njihovom radu najmanje stope kriminala u poslednje dve decenije. Vrhunski opremljeni i obučeni beleže rezultate u borbi protiv kriminala koje im vi, ma šta glumatali udruženi sa ostalim sumnjivim licima, ne možete osporiti.
 
Baš kao što ne možete osporiti napredak Srbije sa Aleksandrom Vučićem. Očajni što ne možete da ga pobedite na izborima, sprovodite bizarne napade na njegovu decu i članove porodice i uporno priželjkujete i planirate bezbednosne i druge haose. A zapravo jedini haos je u vašoj glavi.“


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 3 godine

Molio bih za odgovor na pitanje a sta se desilo za vreme dok je Vas suprug bio na vlasti?

zoki

pre 3 godine

Ja bi vise voleo da znam sta ce biti sa ovim Milovim Crnogorcima sto prodavaju poBeogradu

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija