• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.05.2020

11:46

MUP PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV BOŠKA OBRADOVIĆA ZBOG NAPADA NA POSLANIKA RISTIČEVIĆA!

Politika

MUP PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV BOŠKA OBRADOVIĆA ZBOG NAPADA NA POSLANIKA RISTIČEVIĆA!

Podeli vest

Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je podneta krivična prijava protiv poslanika i lidera Dveri Boška Obradovića i još tri osobe zbog učešća u incidentu koji se pre nekoliko dana dogodio ispred Doma narodne skupštine, kada je napadnut poslanik Marjan Rističević, saznaje Tanjug.

Krivičnu prijavu kojom se Obradović i ostali terete za krivično delo nasilničko ponašanje, tužilaštvu je podnelo Ministarstvo unutrašnjih poslova nakon prikupljanja potrebnih obaveštenja i podataka.

Povodom incidenta ispred skupštine, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopšstilo je da je krivična prijava podneta protiv B.O, M.Ð, D.Ð. i S.M.

U saopštenju se navodi da se oni sumnjiče da su 8. maja oni bili među učesnicima okupljanja ispred Doma Narodne skupštine Srbije, kada je došlo do povređivanja poslanika Marijana Rističevića, nakon čega su grubo vređali i ugrozili sigurnost ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

Foto: Tanjug

Tom prilikom su i drugi poslanici koji su ulazili u skupštinu takođe grubo vređani, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Dodaje se da će tužilaštvo sprovesti dokazne radnje saslušanjem okrivljenih, ispitivanjem oštećenih i drugih svedoka ovog događaja ucilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja i krivice osimnjičenih.

Nakon toga biće doneta odluka o daljem toku postupka o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sloba

pre 3 godine

Fala k da se taj manijak od koga nema koristi ni u sopstvenoj familiji nadje tamo gde mu je i mesto iza resetaka snjim, da se to i takve stvari ne ponavljaju u srbiji, nek ide na kosovo ili u Albaniju ako misli da mu je tamo boljke.

Janko

pre 3 godine

Hvala Bogu da bar neko podnese krivicnu prijavu Javnom tužilaštvu.

dragan

pre 3 godine

Napokon su se ovi iz Mupa setili da po zakonu odrade svoj posao. Kako i na osnovu cega tuzilastvo da pokrene postupak kad nema prijave? Jbt ja ako popijem pivo i vozim bicikl pa me zaustave i duvam, vrlo su agilni i odmah padne prijava. Ispada da Martinovic strajkuje gladju zato sto policija nije uradila svoj posao!

mento

pre 3 godine

Uvek neka budala iz cacka.Mene muka hvata od njih i sramotame da kazem odakle sam.Prvo ludi Velimir Ilic a sad fasisticki ljoticevac Obradovic.Nadam se da ce mu posle ove prijave Skupstina a jedina ima pravo na to da mu oduzme poslanicki imunitet pa da trkne do Pozarevca ili Sremske Mitrrovice.Strucnjak nisam ali njemu bi najlepse legao Kovin.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija