• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

13.05.2020

23:59

STRANKE KOJE SU ZA BOJKOT NE MOGU DA PREĐU CENZUS! Tadić i Trifunović ogolili deo SzS! (FOTO)

Politika

STRANKE KOJE SU ZA BOJKOT NE MOGU DA PREĐU CENZUS! Tadić i Trifunović ogolili deo SzS! (FOTO)

Podeli vest

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović ogolili su deo opozicije, odnosno Saveza za Srbiju

I Boris Tadić i Sergej Trifunović saglasni su sa činjenicom da deo opozicije okupljen oko Saveza za Srbiju izlazi samo na one izbore koje mogu da dobiju.

Foto: printscreen

Tadić je istakao da, ukoliko žele da pobede, moraju da zauzmu najnižu poziciju.

Dakle, opozicija ne želi da izađe na izbore zato što se poaši poraza, pa iz tog razloga radije biraju bojkot. 

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 3 godine

Auuu, otkrili su nam točak ... Pa naravno da je "bojkot" samo izgovor da se ne bi izašlo na izbore jer su odlično svesni činjenice da čak ni udruženi teško da mogu da pređu cenzus. Što je za njih najgore, sa početnih oko 15% pristalica podrška im je dramatično padala sve više, umesto da očekivano raste. Ta bratija predvođena Đilasom skoro dve godine, svakakvim performansima, akcijama, skandalima i prljavim delovanjem samo je pokušavala da izazove fičko nasilje i eventualnu reprizu 5. oktobra ne bi li se ponovo dočepali vlasti bez izbora. Kako je vreme prolazilo maske su padale i na videlo je izašla kvazi elita koja ne može da se pomiri sa činjenicom da više nema drpanja kako im se prohte i lagodnog života bez rada.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija