• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2020

14:55

ĐILAS PONOVO POKUŠAVA DA SE IZVUČE PLAKANJEM! Orlić: Marinku Tepić može da brani samo neko KO JE ISTI KAO ONA, on u ovom slučaju brani sebe!

Politika

ĐILAS PONOVO POKUŠAVA DA SE IZVUČE PLAKANJEM! Orlić: Marinku Tepić može da brani samo neko KO JE ISTI KAO ONA, on u ovom slučaju brani sebe!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić reagovao je na odbranu Marinke Tepić od strane lidera SzS Dragana Đilasa. Orlić je istakao da bi to mogao da pokuša "samo neko ko i sam ima istu sklonost ka patološkom laganju, istu beskrupuloznost, istu vrstu „bliske saradnje“ sa ljudima iz sveta kriminala, isti dušmanski odnos prema novinarima koje ne drži pod kontrolom, kao Marinika Tepić".

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Nema čoveka u Srbiji koji nije danas, čitajući tragikomično „saopštenje“ žutog tajkuna Dragana Đilasa, pomislio: ma, njemu mora da ta „saopštenja“ piše lično Marinika Tepić. Jer ko bi, realno, pokušao da brani Mariniku Tepić u trenutku kada na svetlo dana isplivaju saznanja i dokazi da je ona od narko-dilera naručivala progon nepodobnih novinara, osim same Marinike Tepić? To bi mogao da pokuša samo neko ko i sam ima istu sklonost ka patološkom laganju, istu beskrupuloznost, istu vrstu „bliske saradnje“ sa ljudima iz sveta kriminala, isti dušmanski odnos prema novinarima koje ne drži pod kontrolom, kao Marinika Tepić. Dobro, dakle - to bi realno mogao biti i Dragan Đilas. U navedeni opis se ovaj tajkun savršeno uklapa. A ima i razloga da u ovom slučaju brani ne nju, nego - sebe.

Teško ozlojeđen ne zbog činjenice da je njihov bliski saradnik i nerazdvojni pratilac tokom više od 10 godina optužen za distribuciju droge, već zbog toga što je o njihovim zajedničkim nedelima taj čovek progovorio - sada Đilas ponovo pokušava da se izvuče plakanjem. Pa tužno saopštava da je M. Tepić „meta napada“ jer je „otkrila brojne afere“. Doduše, sve same prežvakane priče iz Brkićevog „Tabloida“, bajate po nekoliko godina - po svedočenju samog Brkića, ali... nečim se već saopštenje popuniti mora. Pa makar Đilas proglasio sebe i M. Tepić za „najhrabrije na sceni“, zbog petparačkih naklapanja za koje hrabrosti uopšte ne treba, kao što ne treba ni pameti. I makar proglasio za „hiruršku preciznost“ navode da se u Moroviću kokošinjac volšebno transformiše u laboratoriju, a knjige se same pale kada vide kako im se Đilasovi funkcioneri približavaju. Da, sve smo to čuli, dovoljno puta. I sve je svima jasno. Ali, kakve to veze ima sa njihovim najboljim drugom i poslatom „molbom“ da isti istera neposlušnog novinara iz Pančeva?

Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIĆ

Mogao bi, umesto da troši vreme na isprazna saopštenja, tajkun Đilas da progovori malo više na temu tih svojih „drugara“ i „saradnika“, koji svako malo završe u nekoj aferi sa drogom. Imao bi šta da kaže i na temu progona novinara, fizičkog ugrožavanja, šikaniranja i linča. Za početak, da odgovori na pitanja: kome je Filipović 10 godina bio najbolji drug i pratilac? U čijoj je stranci taj čovek aktivista danas, ko mu daje naloge za „specijalne zadatke“? I, naravno - hoće li Đilas i Marinika da isele novinara Milakova, ili neće, šta su odlučili? To zanima javnost u Srbiji danas.

Da prvo na to čujemo odgovore, pa možemo i o svemu drugom. Spisak je dug, treba vremena da se odgovori na sve. A kada se silnima, tajkunima i kabadahijama naviklim na drskost, laž i grabež, slučajno i učini da vremena ima... dobro je da se podsete: vreme najsporije prolazi - u zatvoru. Zato, druže Đilas, počnite da pišete odgovore što pre."

Podsetimo, Đilas je danas izjavio da je potredsednica ŠP Marinika Tepić, najhrabrija žena na političkoj sceni, a da se našla na udaru kriminalaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 3 godine

Ma, Djido zna da će tako progovoriti i njegovi koji su učestvovali u pljački po Djidovom nalogu, jer kad dupe dodje iza rešetaka, niko nije lud da robija za Djitlera.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija