• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.05.2020

14:08

SNS ŠAPCA POZDRAVIO ODLUKU UPRAVNOG SUDA U BEOGRADU: Poništavanje izborne liste Nebojše Zelenovića dokaz je da je radio nezakonito!

Politika

SNS ŠAPCA POZDRAVIO ODLUKU UPRAVNOG SUDA U BEOGRADU: Poništavanje izborne liste Nebojše Zelenovića dokaz je da je radio nezakonito!

Podeli vest

Poverenik Srpske napredne stranke za Šabac i prvi na listi SNS na predstojećim lokalnim izborima u Šapcu dr Aleksandar Pajić pozdravio je presudu Upravnog suda u Beogradu kojom se usvaja žalba i poništava izborna lista "Nebojša Zelenović- Šabac je naš", koju je donela Gradska izborna komisija

Time je dokazano da je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović sa svim predstavnicima vlasti, koji ga podržavaju na nezakonit način prikupio potpise sugrađana. Zelenović će u narednom periodu morati da ponovi sve izborne radnje, za koje je dokazano da ih je radio nezakonito, ocenio je dr Pajić. 

- Takođe, sa ponosom ističem da je lista Srpske napredne stranke "Aleksandar Vučić- Za našu decu" proglašena u Šapcu i da ćemo na glasačkom listiću biti pod brojem jedan i na republici i na lokalu - precizirao je poverenik Srpske napredne stranke za Šabac.  

U nastavku konferencije, Pajić je upozorio na skandaloznu kupovinu glasova, koju u Šapcu sprovodi Nebojša Zelenović sa saradnicima, koji ucenjuju čak 43 ljudi privremeno zaposlenih u Domu zdravlja. Zelenović sa saradnicima od njih traži da Pokretu Zapadna Srbija donesu siguran glas, kako bi dobili stalno zaposlenje.

POGLEDAJTE ODLUKU UPRAVNOG SUDA:

Srpska napredna stranka obaveštava javnost da o ovom kriminalnom aktu ima sve podatke i poziva nadležne organe da hitno reaguju i spreče kršenje zakona. Takođe, ističe Pajić, moramo zaštiti sve mlade ljude, žrtve Zelenovićevih manipulacija i pokušaja skupljanja jeftinih političkih poena. 

- Na razne podlosti smo navikli od aktuelne gradske vlasti, ali pretnje, ucenjivanje i politička zloupotreba mladih Šapčana i njihovih porodica mora da alarmira celokupnu javnost. Zato, oslobodimo Šabac zajedno!  Već 21. juna glasom za listu "Aleksandar Vučić- Za našu decu", oteraćemo štetočinsku vlast, a Šabac će po oslobođenju ponovo postati grad slobode, pravde i jednakosti, grad u kome se mladi zapošljavaju jer to zaslužuju, a ne zato što ih Dušan Petrović i Nebojša Zelenović ucenjuju  da glasaju za njihovu propalu politiku. 

Od  21. juna vratićemo Šapčanima slobodu i dostojanstvo. Živeo Šabac! Živela Srbija! - saopštio je GO SNS Šabac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17