• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Tanjug

16.05.2020

16:20

BROJ JEDAN NA GLASAČKOM LISTIĆU! Proglašena lista SNS, poništena lista Zelenovića

Politika

BROJ JEDAN NA GLASAČKOM LISTIĆU! Proglašena lista SNS, poništena lista Zelenovića

Podeli vest

Poverenik SNS za Šabac i prvi na listi te stranke na lokalnim izborima u tom gradu Aleksandar Pajić izjavio je da je lista SNS "Aleksandar Vučić - Za našu decu" proglašena u Šapcu i da će na glasačkom listiću biti pod brojem jedan, kao i na republičkom niovu

U saopštenju SNS navodi se da je Upravni sud u Beogradu doneo presudu kojom se usvaja žalba i poništava izborna lista "Nebojša Zelenović - Šabac je naš", koju je donela Gradska izborna komisija, a Pajić kaže da je time dokazano da je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, sa predstavnicima lokalne vlasti, na nezakonit način prikupio potpise građana.

"Zelenović će u narednom periodu morati da ponovi sve izborne radnje, za koje je dokazano da ih je radio nezakonito", ocenio je Pajić na pres konferenciji, a navodi se u saopštenju SNS.

On je dodao da Zelenović sprovodi "skandaloznu kupovinu glasova" u Šapcu, tvrdeći da on i njegovi saradnici ucenjuju 43 ljudi privremeno zaposlenih u Domu zdravlja, odnosno traži od njih da Pokretu Zapadna Srbija donesu siguran glas, kako bi dobili stalno zaposlenje.

U tom smislu, naveo je da SNS poziva nadležne organe da reaguju i spreče kršenje zakona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija