• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.05.2020

13:00

ŠAPIĆ: Srbija da mudro uklopi svoje interese u interese velikih sila

Politika

ŠAPIĆ: Srbija da mudro uklopi svoje interese u interese velikih sila

Podeli vest

Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić poručuje da Srbija treba svoj cilj mudro da uklopi u interes velikih sila, jer je, kako navodi, tako lakše ostvariv, ali da pritom nikada ne odustaje od svog nacionalnog interesa


- Srbija ne treba da štiti interese ni Amerike, ni Kine, ni Rusije ili Nemačke. Srbija treba da štiti svoj interes. Pametni narodi i države uspevaju da svoje interese podvuku pod interese velikih sila, jer će ih tako lakše ostvariti - naveo je Šapić i dodao da Srbija ni po koju cenu od svojih ciljeva ne sme odustati, saopštio je SPAS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Bilo bi pametnije na Novom Beogradu rešiti famozni Akvapark, najveće ruglo grada, neuredne ulice i smetlišta na sve strane..a da o Savskom keju i ne govorimo šta se sve nalazi tamo...Srpski patriotski savez - bilo bi vam krajnje vreme da počnete da radite nešto, javljate se samo pred izbore, sram vas bilo..obiđite malo Novi Beograd, budite transparentni, šta radite godinama pobogu...žalićemo se predsedniku ako ne podignete svoja dupeta iz fotelja..kao da ne postojite, a sigurno uredno dobijate plate i završavate kojekakve javne nabavke..

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija