• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.05.2020

09:53

POPOVIĆ: Đukanovićev režim ogolio svoje antisrpsko lice!

Politika

POPOVIĆ: Đukanovićev režim ogolio svoje antisrpsko lice!

Podeli vest

Odluka antisrpskog crnogorskog režima Mila Đukanovića da jedino građanima Srbije i Republike Srpske zabrani ulazak u Crnu Goru još jednom otvoreno svedoči o namerama te vlasti prema Srpskom narodu i Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi, izjavio je lider Srpske narodne partije Nenad Popović



- Više puta smo isticali da je taj ucenjeni crnogorski režim mali i običan pion u realizaciji ciljeva njegovih moćnijih stranih sponzora da ove godine, na veliki jubilej stogodišnjice obnove Srpske Patrijaršije, uništi Srpsku Pravoslavnu Crkvu baš u Crnoj Gori koja je vekovima čuvala tron pećkih Patrijarha kroz najteža vremena naše nacionalne istorije - rekao je Popović.

Drugi cilj je, ističe Popović, da kroz progon, pretnje i svaku moguću diskriminaciju uništi političku snagu Srba u toj državi, i da na popisu stanovništva sledeće godine naš narod svede na statističku grešku u državi koja je od iskona bila srpska i čiji su temelji samo srpski.

- Posle ovakve anticivilizacijske i šovinističke odluke crnogorskog režima došao je trenutak da i Srbija počne da podvlači crtu na decenijsko štetočinsko delovanje tog režima u Republici Srbiji. Vreme je da se konačno stane na put njihovim mafijama i kriminalcima, koji su se uvukli u sve pore našeg društva, kao i da se do kraja ogoli kako taj antisrpski režim deluje na politiku, ekonomiju, službe bezbednosti i medije u Srbiji, i ko se sve direktno ili indirektno plaća iz Podgorice da bi podržavao Mila Đukanovića i ćutao na progon našeg naroda i naše Crkve - naglasio je lider SNP.

Prema njegovim rečima, sada je prilika da se aktivno deluje prema međunarodnoj zajednici, i da se do kraja razobliči taj poslednji diktatorski režim u Evropi, koji u svom strahu da ne bude oboren i da mu ne bude suđeno za kriminal, ne preza od postupaka prema Srbima i srpskoj Crkvi za koje smo svi u Evropi mislili da su poraženi pre 75 godina.

- Bez obzira na sve višegodišnje  šovinističke i anticivilizacijske pokušaje raznih antisrpskih režima, poput Đukanovićevog u Crnoj Gori, da razdvoje jedinstveni srpski narod, uveren sam da vekovnu narodnu težnju i volju srpskog naroda da bude jedinstven niko nikada neće moći da slomi i da će naš narod u budućnosti, slobodno i demokratski i u Srbiji i u Crnoj Gori to jedinstvo i ostvariti - zaključio je Popović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Pa taj Albanski Ustaša, milo đukanović, ne zna šta će ni sa Srbima u Crnoj Gori, a ne da mu dolaze još Srbi iz Srbije i RS. On je i bez nas u očaju!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija