• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: glas-javnosti.rs

26.05.2020

11:57

(FOTO) MILO DOŠAO NA TAJNI SASTANAK S MARKOVIĆEM! Šta li sad spremaju Srbima?

Politika

(FOTO) MILO DOŠAO NA TAJNI SASTANAK S MARKOVIĆEM! Šta li sad spremaju Srbima?

Podeli vest

U toku tajni sastanak predsednika Crne Gore Mila Đukanovića i crnogorskog premijera Duška Markovića o budućim merama prema Srbiji

 

Marković je od od zgrade vlade do Predsedništva Crne Gore došao pešice i ušao na zadnja vrata. A i  Đukanović koji se dovezao "majbahom" uđao je na zadnji ulaz Predsedništva.  

Crna Gora će u skladu sa odgovarajućom procenom u prvim danima juna otvoriti granice sa zemljama koje ispunjavaju kriterijume Instituta za javno zdravlje, saopštio je premijer Crne Gore. Među zemljama za koje Crna Gora otvara granice nema Srbije.

Marković je na konferenciji za novinare rekao da je da je kriterijum Instituta za javno zdravlje najmanje 25 obolelih u odnosu 100 hiljada stanovnika. On je precizirao da će Crna Gora 1. juna otvoriti granice sa Hrvatskom, Slovenijom, Austrijom, Nemačkom, Poljskom, Češkom, Mađarskom, Albanijom i Grčkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 3 godine

nije milogorac toliko kriv jer je on na poiternici zapada zbog kriminala i njemu zapoad daje naloge sta da radi pa vidite kakoi se znoji kad je na konferencijama zato za sve treba otvoreno reci da nam nemci nikad nisu oprostili nitice zbog prvog i drugog svetskog rata jer smo ih unistili

POPOVIĆ: Đukanovićev režim ogolio svoje antisrpsko lice!
Politika

POPOVIĆ: Đukanovićev režim ogolio svoje antisrpsko lice!

Odluka antisrpskog crnogorskog režima Mila Đukanovića da jedino građanima Srbije i Republike Srpske zabrani ulazak u Crnu Goru još jednom otvoreno svedoči o namerama te vlasti prema Srpskom narodu i Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi, izjavio je lider Srpske narodne partije Nenad Popović

26.05.2020

09:53

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija