• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.05.2020

12:09

ŠAPIĆ: Ne smeju se uništavati institucije srpskog društva

Politika

ŠAPIĆ: Ne smeju se uništavati institucije srpskog društva

Podeli vest

Nosilac izborne liste "Pobeda za Srbiju" i predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić kaže da je vlast tu da se menja, ali da se ne smeju uništavati institucije srpskog društva jer su one, kako je naveo, veće od svake vlasti.


"Svako se na srpskoj političkoj sceni bori u skladu sa svojim moralnim i ljudskim načelima. Nikada nisam u sklopu političke borbe bio spreman da urušavam srpsku državu ili bilo koju instituciju", poručio je Šapić. On je istakao da je urušavanje sopstvenog društva zarad političkih poena za njega apsolutno neprihvatljivo, preneo je SPAS.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Gledao sam Ćirilicu i ovaj čovek me je oduševio kad je objašnjavao šta znači decentralizacija Srbije, na jednostavnom principu divlje gradnje, kako i zašto opštinski organi to ne mogu da reše, pa se dotakao i policije koja nema nikakve veze sa lokalnom samoupravom i opština bez policije to ne može da sprovede. Centralizaciju policije je izvršio još Milošević, ali nikome do danas, iz političkih razloga, nije palo na pamet da to ukine, jer vlastodršcima to odgovara. Na nivou Srbije treba da ostanu samo specijalne jedinice koje deluju na čitavoj terirtoriji Srbije a sve ostalo treba da je na lokalnom nivou, što bi dovelo i do ukidanja nepotrebne komunalne policije. Vertikalna povezanost policije bi bila samo u posebni slučajevima.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija