• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

28.05.2020

23:39

MILOGORCI, SAD STE PALI NAJNIŽE, ZA SRAMOTU NE ZNATE! Crna Gora dozvolila ulaz sa tzv. Kosova, a za SRBE RAMPA!

Politika

MILOGORCI, SAD STE PALI NAJNIŽE, ZA SRAMOTU NE ZNATE! Crna Gora dozvolila ulaz sa tzv. Kosova, a za SRBE RAMPA!

Podeli vest

Crna Gora dozvolila je ulazak na svoju teritoriju od 1. juna bez obaveznog testa ili karantina za strance koji dolaze iz zemalja u kojima je stopa aktivnih slučajeva koronavirusa manja od 25 na 100.000

Prema mapi koja je objavljena na Tviter nalogu crnogorske vlade, spisku koji je pre nekoliko dana objavio premijer Duško Marković, pridružilo se i Kosovo, prenosi N1.

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) saopštilo je u četvrtak uveče da je na predlog Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) odlučilo da je od 1. juna dozvoljen ulazak stranaca u Crnu Goru, i to bez karantina i samoizolacije, ako je stopa aktivnih slučajeva koronavirusa manja od 25 na 100.000 stanovnika u državi čiji je stranac rezident i u državi iz koje stranac ulazi u Crnu Goru, objavljeno je na zvaničnom Tviter profilu Vlade Crne Gore.

Kako piše ispod objavljene mape, lista će se ažurirati jednom nedeljno, a na njoj se trenutno nalazi 26 zemalja, među kojima je i takozvano "Kosovo".

Prema ovoj statistici, na Kosovo ima 11,99 aktivnih slučajeva koronavirusa na 100.000 stanovnika, a situacija je najbolja u Sloveniji gde je 0,43 slučaja na 100.000.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gaša

pre 3 godine

Slični se raduju sebi sličnima .Srećno vam bilo i dugo dugo da se volite ...Pozdrav i za vašu Hrvatsku braću .

Marcco

pre 3 godine

Izgleda da smo mi ti koji su pali na najniže grane. Ne zato što je Crna Gora zabranila ulazak srpskim državljanima, već zato što se uzbuđujemo oko toga. U stvari, najniže ćemo da padnemo kada stotine hiljada Srba navali na crnogorsko more i stomačne viruse, jer će Milo sigurno da otvori granice čim se otvori sezona.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija