• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2020

12:05

PALMA: Budućnost je sa proverenim ljudima sa rezultatima!

Politika

PALMA: Budućnost je sa proverenim ljudima sa rezultatima!

Podeli vest

Tim koji predvodi Dragan Marković Palma nastavio je predizbornu kampanju u Jagodini, podnošenjem izveštaja o radu i planovima za naredni period, tribinama u domovima kulture u jagodinskim selima Donji Račnik, Miloševo, Bagrdan, Lovci i Strižilo

 

- Do našeg dolaska na vlast 2004. godine, u Jagodini je ostalo bez posla 10.000 radnika i praktično su nestale kompanije kao što su Fabrika kablova, Morava, Resava, Palas, Budućnost, Minel i ostale. Mi smo uspeli da ponovo zaposlimo ljude i jagodinska privreda poslednje četiri godine beleži suficit, koji je samo prošle godine iznosio blizu 8.000.000 dolara, a sve fabrike koje su strani investitori otvorili u Jagodini proširli su svoje kapacitete za nekoliko hiljada kvadrata i povećali broj radnika. Tako da mi nemamo razloga da brinemo za budućnost - poručio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Foto: informer.rs

- Meni ne trebaju visoke funkcije da bi radio za građane Srbije. Ja hoću da pomognem sa mojim iskustvom i onim što znam i nikada se neću boriti za funkcije, ali ću se boriti za svakog čoveka u Srbiji. Danas je veoma važna reč, odnosno kada nešto kažeš i obećaš, to moraš i da ispoštuješ i to je moja i poslovna i politička deviza. Ja pozivam građane da na izborima glasaju za proverene ljude sa rezultatima, sa delima, jer u njima je budućnost. Ivica Dačić je uspeo da znatno poboljša međunarodnu poziciju Srbije. Dačić je svima pokazao u svetu na svom primeru kako razmišlja i izgleda jedan Srbin i službeno i društveno i da odgovori kada treba, a i da peva. Za takve ljude treba glasate - rekao je Marković.

Svako selo da ima Kulturno umetničko društvo

- Srpsko kolo je ušlo u UNESKO kao deo naše kulturne nematerijalne baštine. I zato je bitno da u što više gradova i sela u Srbiji ima kulturno umetničkih društava. Jagodina je redak primer gde smo u gotovo svim selima, a ima ih 52, sagradili nove domove kulture i stvorili uslove za bavljenje kulturom i očuvanjem tradicije. Gotovo svako jagodinsko selo ima i kulturno umetničko društvo i mi poštujemo te mlade ljude koji izdvajaju dva do tri dana nedeljno da vežbaju tako što im lokalna samouprava obezbeđuje narodnu nošnju i sve uslove za rad, a većina njih je više puta sa našim delegacijama putovala u inostranstvo gde su prezentovali srpsku narodnu igru - izjavio je Marković.

Na lokalnim izborima u Jagodini pod rednim brojem jedan je lista koju čine Jedinstvena Srbija, SPS i Srpska napredna stranka, dok će se koalicija SPS – Jedinstvena Srbija na listiću za republičke izbore naći pod rednim brojem dva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosobilic1389

pre 3 godine

Свакоме старијем од 50 година забранити УСТАВОМ СРБИЈЕ да се професионално бави политиком...! ( Ако збиља искрено желимо добробит нашој деци и бринемо за њихову - врло неизвесну будућност!)

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija