• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

01.06.2020

10:03

KO STOJI IZA HAOSA U AMERICI I NAPADA NA BELU KUĆU?! Možete da pogađate samo jednom - RUSIJA NARAVNO, KO BI DRUGI!

Politika

KO STOJI IZA HAOSA U AMERICI I NAPADA NA BELU KUĆU?! Možete da pogađate samo jednom - RUSIJA NARAVNO, KO BI DRUGI!

Podeli vest

U izjavi koja neće apsolutno nikoga iznenaditi, bivši savetnik za nacionalnu bezbednost Suzan Rajs je izjavila da je Rusija, a ne ogorčeni Amerikanci, odgovorna za anarhiju na američkim ulicama. Kako originalno

Nakon pet pravih noći nereda širom zemlje, izbio je rat rečima između desnice i levice ko je odgovoran za pljačkanje i haos. Vlasti u Minesoti, epicentru nemira, optužile su pristalice "superiornosti bele rase" i narko kartele, dok su predsednik Donald Tramp i Ministarstvo pravde optužili leve militante "Antifa", a Tramp je u nedelju saopštio da će organizaciju proglasiti "terorističkom organizacijom".

S obzirom na to da su svi, ali i sami demonstranti krivi, Suzan Rajs, bivši savetnik za nacionalnu bezbednost predsednika Baraka Obame, zazvonila je sa već iskušanim i istinskim negativcem - Rusijom.

- Kladila bih se! Ovo je upravo iz ruske knjige - rekla je ona Volfu Bliceru sa Si-En-Ena.

Rajsova je barem priznala da "ne čita obaveštajne podatke ovih dana", u suštini potvrđujući da je njena teorija otrgnuta iz negde tamo.

Blicer nije uzvratio na njenu tvrdnju, a ona je nastavila da optužuje Moskvu da pokušava da "dezintegriše" SAD iznutra.

- Ne bih se iznenadila kad bih saznala da to finansiraju na neki način, u nekoj formi - dodala je ona.

To što je zvaničnik Obamine administracije okrivila Rusiju za američke nevolje nije iznenađujuće. Uostalom, šefovi obaveštajnih službi iz ere Obame i poslanici demokrate, proveli su više od dve godine pokušavajući da optuže predsednika Trampa zbog "sprege" sa Kremljom.

Ona je samo jedna od nekoliko liberalnih glava koje pričaju kako smrdi na rusko mešanje u gorućim ulicama Mineapolisa i šire. Bivši gradonačelnik Nju Orleansa Mark Morial saopštio je da ruski agenti podstiču nerede, dok je mnoštvo pristalica ove teorije zavere izašlo na Tviter kako bi proglasili nemire delom "glavnog plana Rusije".

- Pitao sam se koliko dugo će glavnim medijima trebati da pronađu rusku ulogu. Naravno, za to ne postoje ni najmanji dokazi, ali to je za očekivati - rekao je za RT istraživač Instituta Global polici, Džordš Samjuel.

ŠOK OTKRIĆE, TRAMP NAREDIO MILU DA OSLOBODI VLADIKU JOANIKIJA! Da nije bilo Vašingtona episkop i sveštenici SPC još bi bili u zatvoru!

U međuvremenu se oglasio Tramp, saopštivši: "Evo nas ponovo".

- Lažne vesti Si-En-Ena krive Rusiju, Rusiju, Rusiju. Oni su mnogo bolesni gubitnici sa mnogo lošim rejtingom!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 3 godine

А да није можда Кина...? Таква идеја Вам није још пала на памет... Ако ако и треба вам...тако

zdenko

pre 3 godine

Jeste, jeste video sam na jednom snimku kako Putnin predvodi ovo nasilje i sa megafonom ih poziva da sruse Trampa ha ha .

Rade

pre 3 godine

Nadam se da će se pokazati da su ovo jedni od zadnjih trzaja duboke države! Ako nije, ako Tramp ne uspe da "poskida sve glave" te aždaje, onda, drž' se svete! Možda je sreća, da ipak ima ko da im se suprotstavi, Kina ,Rusija! Ali biće teško!?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija