• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2020

22:40

NIŠTA OD BOJKOTA, BASTAĆ IZLAZI NA IZBORE NA STAROM GRADU?! Vesna Pešić otkrila šta sprema Đilasov prvi čovek u Beogradu! (FOTO)

Politika

NIŠTA OD BOJKOTA, BASTAĆ IZLAZI NA IZBORE NA STAROM GRADU?! Vesna Pešić otkrila šta sprema Đilasov prvi čovek u Beogradu! (FOTO)

Podeli vest

Sociološkinja Vesna Pešić objavila je na društvenoj mreži Tviter ekskluzivnu informaciju da se Đilasov predsednik beogradskog odbora i aktuelni predsednik opštine Stari Grad Marko Bastać sprema da izađe na izbore, uprkos stavu Stranke slobode i pravde da bojkotuje glasanje

- E sad da vas razočaram do kraja, šapućem vam na uvo neproverene vesti. Sprema se i Bastać da izađe na Starom Gradu, ali izlazi mu i konkurencija, mnogo fini tip. Ovo će već biti za kladionice, ako se dogodi. Baš lepo što mrtvo more neki rešili da talasaju. Shvatite nemaju veze sa mnom - napisala je Pešićka.

Foto: Printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slobodan

pre 3 godine

Mozda neko zeli crnogorca u vlasti jedan od onih koji je dosao da studira u Beograd pa se po obicaju odma uhvatio u politiku "ko ce bre da radi za male pare".

Vule

pre 3 godine

Ja cu da glasam za ovog sto stavlja ljudima kese na glavu. Zao coveku da ih baca pa zato bolje da ih iskoristi zastiti ljudima glavu od prirodnih nepogoda

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija