• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2020

12:10

Šapić: Politikom se neću baviti ako nije na korist narodu

Politika

Šapić: Politikom se neću baviti ako nije na korist narodu

Podeli vest

Nosilac liste "Pobeda za Srbiju" Aleksandar Šapić rekao je da političari često zaboravljaju zbog čega se bave politikom i da bi, umesto što vode lične ratove i, kako je kazao, zadovoljavaju svoje najniže porive, trebalo da ostave nešto iza sebe, od čega će njihov narod i društvo imati korist.


"Ukoliko u ovom poslu ne mogu da uradim nešto od čega će imati korist moj narod, moja država i društvo u kojem živimo, onda se politikom neću ni baviti. I verujte da apsolutno sa tim neću imati problem", naglasio je Šapić, prenosi informativna služba SPAS-a.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Meni Šapić izgleda da je jedan od retkih normalnih!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija