• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.06.2020

20:35

VULIN: Hoćemo ponovo da vratimo jedinicu u Pirot

Politika

VULIN: Hoćemo ponovo da vratimo jedinicu u Pirot

Podeli vest

Predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin najavio je danas u Pirotu da se Vojska Srbije vraća u taj grad i da VS hoće ponovo tamo da vrati jedinicu

- Građanima Pirota sa zadovoljstvom želim da kažem da se Vojska Srbije vraća. Mi smo tu da bismo čuvali svoj grad i svoju zemlju i u narednom periodu, hoćemo da vratimo jedinicu po njenoj veličini. O tome ćemo razgovarati, ali hoćemo ponovo da vratimo jedinicu u Pirot - rekao je Vulin.

On je istakao da je Pirot vojnički grad koji treba da bude u najboljoj mogućoj vezi sa Vojskom Srbije.

- Pirot je vojnički grad, Pirot je grad sa tradicijom, Pirot je grad na strateškom mestu, Pirot je grad koji zaslužuje i treba da bude u najboljoj mogućoj vezi sa Vojskom Srbije. Vojska Srbije treba da se vrati, Vojska Srbije treba da se vrati u mnoge gradove, treba da se vrati u mnoga mesta. Vratiće se u Pirot, to je dobra vest za bezbednost, to je dobra vest za sigurnost čitavog kraja, ali to je i ekonomski dobra vest - smatra Vulin.

Vulin je ocenio da je vraćanje vojske u Pirot dobra vest za sigurnost čitavog kraja, ali da je to i dobra ekonomska vest, jer je VS siguran i dobar poslodavac.

- To vam je kao da se otvorila još jedna fabrika. Radujem se što ćemo imati mogućnost da građani Pirota uzmu svoje mesto u Vojsci Srbije, uzmu učešće u našim jedinicama, vežu svoju budućnost i sudbinu za Vojsku Srbije, a život u Vojsci Srbije je svakog dana sve bolji i vredi vezati svoju sudbinu za Vojsku Srbije, jer to je sudbina Srbije - kazao je Vulin danas u Pirotu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17