• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DAKIĆ

03.06.2020

23:00

SRAMOTA STRAŠNO LICEMERJE TELEVIZIJE N1!  Vučićev spot im nije smetao kad su uzimali pare!

Politika

SRAMOTA STRAŠNO LICEMERJE TELEVIZIJE N1! Vučićev spot im nije smetao kad su uzimali pare!

Podeli vest

TV N1 od petka do ponedeljka spot Aleksandra Vučića emitovala 11 puta i to masno naplatila, da bi onda direktor ove televizije Ralf Mentju poslano REM-u zahtev za zabranu!?!

Televizija N1 emitovala je od petka do ponedeljka predizborni spot liste "Aleksandar Vučić - za našu decu" tačno 11 puta i za to od SNS uzela velike pare.

Tek nakon toga, Ralf Mentju, direktor TV N1 iz Luksemburga (!?!), poslao je dopis Regulatornom telu za elektronske medije (REM) i zatražio da spot bude zabranjen zbog navodne zloupotrebe dece. Njegov zahtev članovi REM prihvatili su i preglasavanjem (pet za zabranu, četiri protiv) zabranili Vučićev spot, mada prethodno nikada nisu reagovali kada su predizborne spotove sa decom snimali i emitovali Dragan Đilas, Boris Tadić, Nenad Čanak, Čedomir Jovanović...

OVDE JOŠ ODLUČUJE STRANI FAKTOR, PRIMER JE ZABRANJEN VUČIĆEV SPOT! Selaković: Izborićemo se mi i sa tim, NEĆEMO ODUSTATI OD BORBE ZA NAŠU DECU!

I ĐINĐIĆ JE KORISTIO DECU U POLITIČKE SVRHE, ALI MU SPOT NIJE ZABRANJEN! Pogledajte video Demokratske stranke snimljen u kampanji 1993. godine! (VIDEO)

Uzeli veliku lovu

Niko juče u TV N1 nije hteo da nam kaže koliko su para tačno uzeli od SNS za emitovanje spornog spota pre zabrane i kako to da spot baš nikome u N1 nije smetao kada je trebalo da se na njemu masno zaradi. Takođe, u ovoj televiziji niko nije znao ni da nam objasni zašto je tačno zahtev za zabranu spota podneo njihov direktor, Amerikanac iz Luksemburga, i zašto to nije uradio neko od direktora ili urednika iz Beograda.

Ovim povodom objašnjenje smo pokušali da dobijemo i od direktora TV N1 Jugoslava Ćosića. Kada je čuo naša pitanja, Ćosić je, međutim, naprasno ućutao:
- Nemam nikakav komentar za vas... - kratko nam je poručio pre nego što je prekinuo vezu.
Podatak o cenovniku političkog marketinga na TV N1 nije moguće saznati na zvaničnom sajtu ove medijske kuće, jer u segmentu "marketing" ne postoji takav podatak, već isključivo mejl adresa za slanje upita.

Foto: Tanjug

Izborićemo se i s tim

Na drugoj strani, generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković ocenio je da se na primeru zabrane predizbornog spota SNS jasno vidi da strani faktor nastoji da i dalje odlučuje o stvarima u Srbiji.
- Strani faktor još ovde, nažalost, odlučuje... REM je po predstavci nekog Ralfa Mentjua - čoveka iz Luksemburga i direktora u 'Adrija njuz kompaniji', koja je vlasnik N1 - zabranio naš spot u kojem se predsednik pojavljuje sa jednom divnom devojčicom!? Na primeru tog spota se vidi da strani faktor nastoji da odlučuje o stvarima u Srbiji. Jedna od ključnih ciljeva politike predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića jeste da od Srbije svakoga dana stvara sve suvereniju, ozbiljniju i nezavisniju zemlju. Izborićemo se mi i sa ovim, nećemo odustati da se borimo za budućnost za našu decu - rekao je Selaković.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miodrag

pre 3 godine

Strana tv odlucuje o tome da li je spot u kome se pojavljuje presednik Srbije korektan ili ne? Pa to ne postoji nigde u svetu sem u Srbiji.Zamislite da recimo tv Pink zabrani spot Kurca u Austriji? O cemu se ovde radi,ja priznajem da nerazumem,sve do danas,mislio sam da je to neka sala,vic ili sta vec tome slicno.

Rade

pre 3 godine

Jugoslav Ćosić???!!!Siguran sam da je svakom normalnom čoveku jasno značenje ove dve reči koje izazivaju mučninu i dijareju!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija