• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

02.06.2020

23:45

OPŠTINA ZVEZDARA ODGOVARA DVERIMA "Putevi su završeni, imate fotografije i dokumentaciju"

Politika

OPŠTINA ZVEZDARA ODGOVARA DVERIMA "Putevi su završeni, imate fotografije i dokumentaciju"

Podeli vest

Nakon što je pokret Dveri uz podršku Saveza za Srbiju podneo krivičnu prijavu protiv rukovodstva opštine Zvezdara i odgovornih lica u privrednom društvu “Izoteks”, zbog navodno ugovora u vrednosti od 42 miliona dinara koji nije realizovan, predstavnici opštine Zvezdara odgovorili su da su radovi iz pomenutog ugovora završeni još u junu prošle godine i dostavili fotografije urađenih puteva na ovoj opštini

Predstavnica pokreta Dveri Radmila Vasić izjavila je da je krivična prijava za zloupotrebu službenog položaja i falsifikovanje službene isprave podneta protiv predsednika opštine Zvezdara Miloša Ignjatovića, njegovih saradnika, zakonskog zastupnika izvođača radova Igora Mitrovića i još nekoliko osoba odgovornih za izvođenje radova.

Prema rečima Vladana Jeremića, člana veća GO Zvezdara, radi se o neistini, jer su kompletni radovi u ovoj opštini već odavno završeni.

“Reč je o još jednoj od laži pokreta Dveri, kojima teško da i ono malo pristalica može da poveruje. Radi se o tome da je jedna zvanična informacija zloupotrebljena u političke svrhe, koju je pomenuta gospođa dobila od strane stručne službe GO Zvezdara.

To je kompletna informacija o ugovoru i onome što je izvedeno od radova tokom ugovora koji je predmet ove tužbe.” rekao je Vladan Jeremić za Objektiv.

Prema njegovim rečima, u pitanju je nepoznavanje situacije od strane gospođe Radmile Vasić.

“Mi se nalazimo na jednoj od lokacija, imaćete uvid u sve. Ona je objašnjavala da nekategorisani putevi treba da imaju širinu šest metara i trotoare, to zapravo pokazuje koliko ne poznaje stvari. Zapravo, po definiciji predstavljaju one puteve koji su potrebni domaćinstvima.

Svi rezultati su vidljivi i merljivi i siguran sam da će građani umeti da izaberu između onih koji zagovaraju mržnju, koji se služe bezočnim lažima i onih koji žele, i to i ostvaruju zajedno sa građanima, bolje uslove za život svima”, rekao je Jeremić.

Prema rečima Jeremića, Dverima je dostavljena kompletna dokumentacija o radovima još pre nekoliko nedelja.

“Radmila Vasić je sticajem okolnosti odbornik u GO Zvezdara, iako se već više od godinu dana ne pojavljuje. Tek toliko da se zna koliko zastupa interese građana.

Dobila je kompletnu dokumentaciju na uvid, tu su i svi prateći dokumenti koji su u skladu sa zakonom i ugovorima, počev od građevinskog dnevnika, dostavnica i svega ostalog što je bitno”, zaključio je Jeremić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija